Galatasaray'a Benfica'lı Gedson Fernandes'ten üzücü haber!

30.01.2022 - 20:30 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 20:43

Süper Lig'de transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Benfica'dan Gedson Fernandes görüşmelerinde pürüz yaşadı. Kulüp, Fernandes'i vermedi. İşte detaylar...

Galatasaray'a Benfica'lı Gedson Fernandes'ten üzücü haber!

Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçların ardından, kötü bir dönemden geçen Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes görüşmelerinde pürüzle karşı karşıya kaldı. Oyuncunun kiralık transferinde sona yaklaşan Sarı-Kırmızılılar, Benfica'nın geri adım attığını gördü.

Nedenine "Galatasaray'daki iç istikrarsızlık" denildi

Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda'nın haberine göre Benfica, Galatasaray'ın yaşadığı iç istikrarsızlık sebebi ile Gedson Fernandes'i kulübe kiralamaktan vazgeçti. Portekiz ekibi, Fernandes için yeni bir planlamaya gidecek.

İki gündür İstanbul'da iddiaları vardı

A Bola, Galatasaray'ın gündemindeki yıldızın, 2 gündür İstanbul'da olduğunu iddia etmiş, Gedson Fernandes ise Galatasaray kıyafetli bir paylaşımda bulunmuştu.

İlgini Çekebilir
A Bola: Gedson Fernandes, iki gündür İstanbul'da!
Habere Git

Gedson Fernandes'in bu sezonki performansı

9 Ocak 1999 doğumlu Gedson Fernandes, Benfica Altyapısı'nda futbola başladı. Burada A Takım'a kadar yükselmeyi başaran Portekizli oyuncu, Tottenham ve Galatasaray'da kiralık olarak forma giydi. Bu sezon Benfica ile 4 karşılaşmada görev alan 23 yaşındaki orta saha, gol veya asist katkısı sunamadı.

İlgini Çekebilir
Gedson gemileri yaktı! İşte sosyal medya paylaşımı...
Habere Git

Kariyerinde 149 maça çıkan genç futbolcu, 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 19 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Gedson Fernandes şoku! O maddeye takıldı...
Habere Git

Fernandes'in Galatasaray karnesi

Gedson Fernandes, 1 Şubat 2021'de Benfica'dan Galatasaray'a kiralandı ve yarım sezon Türkiye'de futbol oynadı. Sarı-Kırmızlı forma ile 18 karşılaşmaya çıkan Fernandes, 1 kez rakip fileleri sarstı, 3 kez ise asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler