Galatasaray'a geliyor mu? Menajerinden transferde Onyekuru açıklaması!

14.10.2019 - 18:30 | Son Güncellenme: 14.10.2019 - 15:34

Galatasaray'a geliyor mu? Menajerinden transferde Onyekuru açıklaması!

Fransa Ligi ekiplerinden Monaco’da forma giyen Henry Onyekuru’nun Ocak ayında yeniden Galatasaray’a transfer olacağı iddia edildi. Onyekuru’nun temsilcisi William D’Avila yıldız oyuncunun durumuyla ilgili Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. William D’Avila ayrıca Abdülkadir Ömür’ün Monaco’ya transfer durumuyla ilgili de konuştu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan ünlü menajerin yaptığı açıklama şu şekilde:

William D’Avila: “Onyekuru’nun geleceği Monaco’ya bağlı”

Yaz döneminde Henry Onyekuru için çok sayıda opsiyon vardı. Monaco’ya gitti. Tekrar Galatasaray’a gelmesi tabi ki Monaco’ya bağlı. Onyekuru’nun ciddi olmayan bir sakatlığı var. 3-4 hafta oynayamayabilir. Sonra durumu netleşecek.

“Onyekuru, Galatasaray’a karşı pozitif”

Onyekuru, Galatasaray’da harika bir sezon yaşadı. Galatasaray’a karşı o açıdan pozitif. Ama her şey Monaco’ya bağlı. Önümüzdeki ay bu durum netleşir.

“Henry Onyekuru yaz döneminde Galatasaray’ı istemişti”

Onyekuru, çok güzel bir deneyim yaşadı Galatasaray’da. Pozitif bakıyor. Yaz döneminde de Galatasaray’ı arzu ediyordu. Ama transferi sonuçlandıran Monaco oldu. Henry Galatasaray’ı istemişti.

“Onyekuru’nun Galatasaray’a transfer durumu önümüzdeki ay netleşecek”

Henry Onyekuru açısından ciddi bir sakatlık problemi yok. Ciddi bir sakatlığı olduğunu sanmayın. Sakatlığı sebebiyle sezonu istediği gibi götüremedi. Elbette Galatasaray’a Ocak ayında transferi söz konusu. Bu durum önümüzdeki ay netleşecek ve Monaco’ya bağlı bir durum.

“Monaco’nun bir karar vermesi lazım”

Galatasaray ve Monaco’yu karşılaştırmamak lazım. Afrika Kupası sonrasında geldi. İstediği şansı bulamadı. Sakatlığı da ciddi değil. Kısa sürede toparlayacak. Elbette ki Galatasaray’da çok mutluydu. Önümüzdeki haftalarda Monaco’nun bir karar vermesi lazım. Monaco ile iyi ilişkilerim var ama transfer adına kesin konuşmak için erken.

“Transfer koşulları oluşursa ben de inisiyatif kullanacağım”

Her iki kulüple aram iyi. Fakat; Monaco’nun vereceği karar önemli. Milli takım arası Onyekuru’nun sakatlığı açısından iyi oldu. Transferin koşulları oluşursa ben de inisiyatif kullanacağım. Önümüzdeki dönemlerde çok daha net konuşabiliriz.

“Monaco’dan Abdülkadir için iyi bir teklif getirdik, Trabzonspor kabul etmedi”

Evet. Trabzonspor'a Monaco'dan iyi bir teklif getirdik. Rakam açıklamasam daha doğru olur. Ama Trabzonspor Abdülkadir Ömür’ü vermek için doğru bir zaman olmadığını düşündü. Monaco ısrarla istedi. Çok büyük bir yetenek. Sakatlık yaşıyor ama atlatır. Ben sadece Monaco’nun teklifini organize ettim ve Trabzonspor’a sundum. Trabzonspor kalmasını tercih etti. Monaco, o pozisyon için başka bir oyuncu aldı. Şu anda Monaco Abdülkadir ile ilgilenmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler