"Galatasaray'a giderlerse ayıp olur"

15.06.2020 - 23:53 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 23:53

"Galatasaray'a giderlerse ayıp olur"

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray'ın transfer gündemindeki Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalar yaptı.

Sivasspor'un Denizlispor'u 1-0 yendiği maçın ardından TRT Spor'a konuşan Mecnun Otyakmaz, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ın geleceğiyle ilgili konuştu.

Adları Galatasaray ile anılan ikili için sarı kırmızılı kulüpten herhangi bir açıklama gelmediğini vurgulayan Otyakmaz, "Bu hep bize soruluyor. Galatasaray hiçbir şey söylemiyor, hep biz söylüyoruz. Sonunda oraya giderlerse biraz ayıp olur, bir şey söylesinler" dedi.

"Herhangi bir yere imza atmadıklarını söylediler"

Emre ve Mert Hakan'a sözleşme uzatma teklifi yapacaklarını söyleyen Sivasspor Başkanı, "Mert Hakan ve Emre Kılınç'a yeni teklif yapacağız. Son birkaç ayda neler olmuş, onu da anlayacağız. Biz arkadaşlarımızla görüştük. Herhangi bir yere imza atmadıklarını söylediler" ifadesini kullandı

Öte yandan basın menuplarına da açıklama yapan Otyakmaz, "Kendileriyle konuştuk, herhangi bir takıma imza atmadıklarını söylüyorlar. Dolayısıyla ligde bulunduğumuz durum ve bitireceğimiz yer itibarıyla ona göre bir teklif yapacağız. Ama biraz da onlarla imza attığını iddia eden takımlara bu soruları sorun, bakalım onlar ne diyecekler. Ben de onu merak ediyorum. Çok sessiz kalıyorsa bilmiyorum yani. Peki neden bu tür haberler yayımlanıyor, onu da bilmiyorum" diye görüş bildirdi.

Mert Hakan: "Ayrılacağız"

Öte yandan yayıncı kuruluşa konuşan Mert Hakan ise sezon sonunda takımdan ayrılacaklarını söyleyerek, "Sezon sonu geldiğinde ayrılacağız. Şu anda biz yerine bu takımın konuşulmasını istiyorum" demişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler