“Galatasaray'a gidersen bizim için bitersin!”

24.03.2021 - 11:46 | Son Güncellenme: 24.03.2021 - 11:49

Transfer haberleri… Leeds United’ın sol beki Ezgjan Alioski’nin Galatasaray’la anlaştığı haberleri İngiliz kulübünün taraftarlarını çileden çıkardı. İki takım arasında geçmişteki Şampiyonlar Ligi maçında yaşanan tatsız olaya vurgu yapan İngilizler, Makedon futbolcuya sosyal medyadan gözdağı verdi. İşte detaylar…

“Galatasaray'a gidersen bizim için bitersin!”

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’ın gelecek sezon için anlaşmaya vardığı iddia edilen Ezgjan Alioski’nin başı holiganlarla dertte. Leeds United’da forma giyen futbolcu hakkında çıkan haberler İngiltere’de büyük yankı uyandırdı. Premier Lig ekibinin taraftarları bu futbolcuya sarı kırmızılı takıma gitmemesi için tehdide varan uyarılarda bulundu.

"Gidersen seni affetmeyiz"

Daily Mail'in haberine göre, 2000 yılında Galatasaray ile Leeds arasında oynanan maç öncesi çıkan olayları hatırlatan taraftarlar, Makedon futbolcuyu böyle bir transfere imza atarsa asla affetmeyeceklerini dile getirdi. 

"Kadro dışı bırakılsın"

Bir Leeds taraftarı, 29 yaşındaki sol bek için ''Eğer Alioski oraya giderse Leeds taraftarlarının gözündeki değerini bitirir'' yazarken, başka bir taraftar, ''Alioski gerçekten Galatasaray'a gidiyorsa kendisini sezon sonuna kadar oynatmayalım. Yerine U23 takımından bir sol bek oynasın daha iyi!'' yorumunu yaptı.

4 sezondur Leeds United forması giyen ve bu kulübün taraftarlarınca sevilen bir isim olan Ezgjan Alioski, 2017 yılında Lugano'dan 2.5 milyon Euro’ya transfer edilmişti. İngiliz kulübü futbolcusuyla sözleşme yenileme görüşmelerinde ise sonuç alamamıştı. 

10 numara giyen sol bek

Kulübü ile şu ana kadar 162 maça çıkan Kuzey Makedonyalı oyuncu, 22 gol atıp 16 asist yaptı. Ülkesinin milli takım formasını bugüne kadar 39 kez giyen Alioski, bu kulvarda da 7 gol attı. Ezgjan Alioski, sol bek olmasına rağmen, Leeds United'da 10 numaralı formayı giyerek de dikkat çeken bir isim.

Senin için hazırladığımız haberler