Galatasaray'a gitmedi, Roma'da kadro dışı kaldı! De Rossi'den Zalewski açıklaması

14.09.2024 - 15:27 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 15:34

Galatasaray'ın transfer teklifini reddeden Nicola Zalewski, Roma'da kadro dışı bırakıldı. Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi, konu hakkında açıklama yaptı.

Galatasaray'a gitmedi, Roma'da kadro dışı kaldı! De Rossi'den Zalewski açıklaması

AJANSSPOR HABER

Serie A ekiplerinden Roma, yaz transfer sezonunda Galatasaray'dan Nicola Zalewski için gelen transfer teklifini kabul etmişt fakat futbolcu Sarı-Kırmızılılar'ı reddetmişti. Roma, 11 milyon Euro'luk bonservis kazanacağı anlaşmanın oyuncu cephesi nedeniyle bozulmasının ardından flaş bir karar aldı.

Zalewski Roma'da kadro dışı kaldı

Nicola Zalewski'nin, Galatasaray'ın 2.5 milyon Euro'ya kadar çıktığı teklife karşı yıllığı net 3.2 milyon Euro'dan 4 sezonluk sözleşme, 500 bin Euro imza parası ve 15 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi talebi Roma ve taraftarlardan tepki çekti. İtalyan kulüp, Nicola Zalewski'yi kadro dışı bıraktı.

Daniele De Rossi'den Zalewski açıklaması

Yaşanan gelişmelerin ardından Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi, Nicola Zalewski hakkında açıklamada bulundu. İtalyan çalıştırıcı, kadro dışı kararının kendisine ait olmadığını belirtti.

"Sözleşmesini uzatırsa, takıma geri dönebilir"

Daniele De Rossi, "Zalewski ile ilgili soruları yanlış kişiye soruyorsunuz. Kadro dışı kalması benim tercihim değil, kulübün tercihi... Sözleşmesini uzatırsa, takıma geri dönebilir" ifadelerini kullandı.

Zalewski'nin performansı

Orta sahanın sol tarafında görev alan Nicola Zalewski, 2023/24 sezonunda 33 maça çıktı. 22 yaşındaki Polonyalı futbolcu, 3 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler