Halil Dervişoğlu transferinde Galatasaray'ın rakibi Torino

25.08.2021 - 21:33 | Son Güncellenme: 25.08.2021 - 21:39

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray’ın gözdesi Halil Dervişoğlu İtalya’dan iki talip çıktı. Torino ve başka bir ekip devrede. İşte detaylar...

Halil Dervişoğlu transferinde Galatasaray'ın rakibi Torino

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

 

Galatasaray’da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu için girişimleri sürüyor. Kulüp yöneticileri, bir yandan Halil’in babası Muzaffer Dervişoğlu ile de temaslarını sürdürüyor.

Son ana kadar Halil

Ancak Brentford kulübü ille de sıcak para diyor. Galatasaray’ın vadeli ödeme planına sıcak bakmayan İngilizler, Torino kulübü ile de Halil için görüşme yaptı ama onları da reddetti. Sarı-kırmızılı yetkililer, Halil için başka bir İtalyan kulübünün daha devreye girdiğini, bu durumun transferi zora sokabileceğinin bilgisini paylaştı. Ancak sarı-kırmızılılar sonuna kadar bu transfer için mücadele edecek.

Arkadaşlarıyla buluşmak istiyor

Halil’in tavrı ise net şekilde Galatasaray. Berkan Kutlu ile Milli Takım’dan arkadaş olan Halil, Kerem’le de çok samimi. Halil, arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelmek için can atıyor.

Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray istatistikleri

Önceki sezon, yarım sezonluğuna Galatasaray forması giyen Halil Dervişoğlu; sarı kırmızılı ekipte 12 maça çıkarken 3 gol atıp 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler