Mauro Icardi, Al Taawon'a Transfer Oluyor! İşte Yapılan Dev Transfer Teklifi...

12.06.2023 - 00:27 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 00:44

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da bu sezon kiralık olarak forma giyen ve şampiyonluk yaşayan Mauro Icardi'nin yeni takımını duyurdular. Detaylar.

Mauro Icardi, Al Taawon'a Transfer Oluyor! İşte Yapılan Dev Transfer Teklifi...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve şampiyonluk sevinci yaşayan Mauro Icardi, Suudi Arabistan'a transfer oluyor.

Icardi, Al Taawon ile anlaştı

MBC TV Arabistan'da yer alan habere göre; Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Taawon'un, Mauro Icardi'yi 20 milyon Euro'nun üzerinde bir maaşla transfer ettiği belirtildi.

Sözleşme 2+1

Haberde, Suudi ekibinin Arjantinli yıldız oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. 

TRT Spor'dan Tibet Töre de, Icardi'nin temsilciliğini yapan Elio Pino görüştü. Töre, "Henüz herhangi bir kulüple anlaşma olmadığını ve haberlerin yalan olduğunu söyledi" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Kupa hasreti bitti, Koç da siftah yaptı
Habere Git

Şampiyonluk ile veda etti

Sezon başında Fransız devi Paris Saint-Germain'den kiralık olarak sezon sonuna kadar transfer edilen Mauro Icardi, şampiyonluk yaşadığı ve veda ettiği sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 26 karşılaşmada 23 gol ve 8 asist kaydetti.

Roma da peşindeydi

Bilindiği üzere İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Roma da, Tammy Abraham'ın uzun sürecek sakatlığı sebebiyle forvet arayışına başlamış ve Mauro Icardi'yi transfer listesine almıştı. 

Öte yandan, Real Madrid ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sonlandıran Fransız yıldız Karim Benzema da Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Ittihad kulübüne transfer olmuştu. Eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo da Al Nassr'da forma giyiyor. 

İlgini Çekebilir
Jesus, Fenerbahçe'ye veda etti: "Bugün son maçımdı!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler