Erden Timur, Icardi Transferini Tamamladı! Galatasaray...

09.07.2023 - 13:59 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 16:17

Süper Lig ekibi Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen golcü oyuncu Mauro Icardi transferinde son dakika yaşandı. Erden Timur transferi tamamladı. Detaylar...

Erden Timur, Icardi Transferini Tamamladı! Galatasaray...

AJANSSPOR-ÖZEL

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un yeniden takıma katılmasını istediği Mauro Icardi için taraftara müjdeli haber geldi. Erden Timur, anlaşmayı sağladı. Detaylar...

Icardi transferi tamamlandı

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre; Galatasaray'ın uzyun süredir çalışmalar yaptığı ve tekrardan kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız oyuncuda anlaşma tamamlamdı. Erden Timur Maouro Icardi transferini bitirdi.

Sponsorlar kaynak yarattı

Galatasaray'da golcü oyuncu Icardi seferberliği devam ederken Cim Bom'un sponsporları dünya yıldızını tekrardan Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için para kaynağını oluşturdu.

İlgini Çekebilir
İngiltere'den flaş iddia: Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı!
Habere Git

Icardi'nin forma numarası belli oldu

Galataasaray'ın tekrardan kadrosuna kattığı dünya yıldızı golcü oyuncu Mauro Icardi'nin forma numarası 9 oldu. Golcü oyuncu sezonun geri kalanında 9 numaralı formayla devam edecek.

Mauro Icardi'nin performansı

Mauro Icardi Galatasaray formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 26 maça çıkıp 23 gol, 8 asistlik katkı vermişti.

Icardi, kampa katılacak

Icardi'nin de bir aksilik çıkmaması durumunda önümüzdeki günlerde Galatasaray ile kişisel şartlarda anlaşma sağlayarak kampa katılması bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler