Galatasaray'a kapıyı 30 milyondan açtılar! Gabriel Sara...

31.07.2024 - 11:08 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 11:14

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Gabriel Sara için Championship ekibi Norwich City, dev bonservis beklentisine geçti. İşte istenen ücret ve detaylar...

Galatasaray'a kapıyı 30 milyondan açtılar! Gabriel Sara...

AJANSSPOR HABER

Uzun süredir takıma sağ bek ve orta saha transfer çalışmaları yapan Galatasaray, sağ bek pozisyonu için Jelert'i transfer etmişti. Orta saha için Wendel transferinde sonuca ulaşılmayınca rota Gabriel Sara'ya döndü. İngiliz ekibi Sara için dev bonservis bedeli istedi. Detaylar...

Orta saha transferi çıkmazda

Scott McTominay, Leon Goretzka gibi oyuncularla ilgilenen Galatasaray, gündemine son olarak Zenit'ten Wendel'i almıştı. Brezilyalı oyuncuyla anlaşma sağlayan Cim Bom, Zenit'in 25 milyon euro bonservis bedeli istemesi sonrası transferde çıkmaza girdi ve geri çekildi. Son olarak ise gündeme Gabriel Sara geldi.

Gabriel Sara listede

Galatasaray, Norwich City'nin Brezilyalı yıldızı Gabriel Sara için de temaslara başladı. Sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibiyle uzlaşma zemini arıyor.

Dev bonservis bekleniliyor

Habertürk'te yer alan bilgilere göre; Premier Lig'e geri dönmek isteyen ve Gabriel Sara'yı elinde tutmayı hedefleyen Norwich City, Brezilyalı yıldız için kapıyı 30 milyon Euro'dan açıyor.

Galatasaray acele etmeyecek

Transfer pazarının şu anda çok hareketli olması nedeniyle görüşmelerin yüksek rakamlardan olduğunu düşünen sarı-kırmızılı yetkililer bu transfer için acele etmeyi planlamıyor.

Richard Rios gündeme geldi

Copa America'nın yıldız oyuncularından olan Richard Rios'u gündemine alan Galatasaray, teklifini ilettiği ve cevap beklediği de iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler