Galatasaray'a kötü haber! Mohamed kampı kaçırabilir

18.05.2021 - 17:29 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 17:36

Süper Lig’de devre arası geldiği Galatasaray’ı golleriyle sırtlayan Mostafa Mohamed, bu yaz Mısır Milli Takımı ile Tokyo Olimpiyatları’na katılacak.

Galatasaray'a kötü haber! Mohamed kampı kaçırabilir

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Mostafa Mohamed’e durmak yok. Sarı-kırmızılı takımın ara transferde 1.5 yıllığına Zamalek’ten kiraladığı Mısırlı futbolcu, sürpriz bir davet aldı.

Haziran'da Mısır ile kampa girecek

Başarılı forvet, Mısır Olimpik Milli Takımı ile Tokyo Olimpiyatları’nda mücadele edecek. Mısır Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Galatasaraylı futbolcunun kadroya çağrıldığı ve önümüzdeki ay başlayacak hazırlık kampına dahil olacağı duyuruldu. 

Olimpiyat, Galatasaray'ın kampı ile çakışacak

Mısır Milli Takımı C Grubu’nda İspanya, Arjantin ve Avustralya ile mücadele edecek. Mohamed’in takımı 22 Temmuz’da İspanya, 25 Temmuz’da Arjantin ve 28 Temmuz’da Avustralya ile karşı karşıya gelecek. Mohamed eğer takımda yer alırsa, Cimbom'un sezon başı kampını kaçıracak. 

Mısır Federasyonu, Galatasaray'ı bilgilendirdi

Mısır basınındaki haberlere göre, ülkesine dönen milli futbolcunun olimpiyat programı Galatasaray kulübüyle de paylaşıldı. Mohamed, sarı-kırmızılı forma altında 17 maça çıkarken 9 gol kaydetti.

Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu 

Bilindiği gibi Galatasaray’ın, Mostafa Mohamed’i bonservisiyle kadrosuna katması için 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu Zamalek kulübüne ödemesi gerekiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler