Galatasaray'da Wendel'ten kötü haber!

İsa Kethüda
25.07.2024 - 14:48 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 14:59

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'a Wendel'den kötü haber geldi. Yıldız futbolcunun kulübü Zenit son yapılan teklifi kabul etmedi.

Galatasaray'da Wendel'ten kötü haber!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında yaptığı antrenmanla devam eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Kopenhag'da forma giyen Elias Jelert'i kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı takım Zenit'te forma giyen Wendel için de son teklifini yaptı.

Galatasaray'dan Wendel için 20 milyon Euro

Sport Express sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın, Wendel için Rus kulübü Zenit'e bonuslar dahil 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtildi.

Teklif kabul edilmedi

Haberde, teklifi az bulan ve daha fazlasını isteyen Zenit'in, Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu için yapılan bu teklifi reddettiği ifade edildi.

Galatasaray transferden çekildi

Zenit'in teklifi kabul etmemesinin ardından Galatasaray'ın, Wendel transferinden çekildiği belirtildi. Bilindiği üzere sarı-kırmızılı yönetim, menajerinin bitmeyen istekleri nedeniyle Guala Doue transferinden de vazgeçmişti.

Zenit kariyeri

Zenit ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki oyuncu, Rus kulübüyle çıktığı 125 karşılaşmada 20 gol ve 27 asist kaydetti.

Wendel, 6 Ekim 2020 tarihinde Portekiz ekibi Sporting Lizbon'dan Zenit'e 20.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler