Galatasaray'a La Liga'dan bomba transfer! Resmi görüşme gerçekleşti

23.08.2024 - 16:23 | Son Güncellenme: 23.08.2024 - 16:41

Transfer haberleri: Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen sol bek Javi Galan'ı kiralamak için İspanyol ekibi ile temasa geçti.

Galatasaray'a La Liga'dan bomba transfer! Resmi görüşme gerçekleşti

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona galibiyetlerle başlayan Galatasaray, Hatayspor ve Konyaspor'dan 3 puan almayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne de play-off turundan giriş yapan Aslan, Young Boys ile oynanan ilk maçta şok bir yenilgi aldı. İsviçre ekibine 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, transferde de son dakika gelişmesi yaşıyor.

Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılılar, Atletico Madrid'de forma giyen sol bek Javi Galan'ı kiralamak için İspanyol ekibi ile temasa geçti.

Galatasaray ile Atletico Madrid arasında transfer görüşmesi

Relevo'nun haberine göre; Atletico Madrid'de gözden düşen İspanyol sol bek için henüz Galatasaray ile Atletico Madrid arasında bir anlaşma sağlanmadı ancak iki kulüp arasındaki temaslar sıklaşmış durumda.

Galan'dan Galatasaray'a yeşil ışık

Öte yanda haberde, Galan'a LaLiga'dan da taliplerin olduğu ifade edilirken, yıldız oyuncunun geleceğine dair henüz bir karar vermediği ancak forma şansı bulamayacağı için Atletico Madrid'den ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Cicaldau piyangosu!
Habere Git

Javi Galan'ın performansı

7 milyon Euro piyasa değeri bulunan 29 yaşındaki Javi Galan, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Real Sociedad formasıyla çıktığı 18 maçta 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler