Galatasaray'a Luis Campos'tan Kötü haber! Dünya Devi Talip Oldu...

16.02.2022 - 09:10 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 09:22

Galatasaray'da sportif danışman olarak görev yapan Luis Campos'a talip çıktı. Avrupa devi İspanyol futbol adamını sportif direktör adayları arasına aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'a Luis Campos'tan Kötü haber! Dünya Devi Talip Oldu...

Bir çok Avrupa takımında yaptığı işlerle dünyanın en önemli sportif direktörleri arasında yer alan Luis Campos, Başkan Burak Elmas'ın girişimleri sonrası Galatasaray'da danışman olarak görev almaya başlamıştı. İspanyol futbol adamına dev bir talip çıktı.

Ajax'ta Overmars'ın yerine Campos aday

Hollandalı gazeteci Henk Spaan'ın aktardığı bilgiye göre; taciz skandalı sonrası görevine son verilen sportif direktör Marc Overmars yerine adaylardan biri Luis Campos... Portekizli Futbol adamının güçlü bir seçenek olduğunu belirten Spaan, Mbappe, Martial, Lemar, Fabinho ve Bakayoko gibi isimleri genç yaşta keşfettiği ve transferlerinden önemli kar ettiğini vurguladı.

Taciz skandalı sonrası Overmars kovulmuştu

Ajax'ın sportif direktörü Marc Overmars, kulübün kadın çalışanlarına taciz mesajları attığı gerekçesiyle kovulmuştu.

Hollanda ekibinden yapılan açıklamada, "Futbol Direktörü Marc Overmars kulüpten ayrılacak. Son günlerde denetleme kurulu ve CEO Edwin van der Sar’ın yaptığı görüşmelerden sonra bu karar alındı ve Overmars’a iletildi. Kulüpten ayrılma kararının altında, uzun bir süre boyunca birkaç kadın meslektaşına gönderilen bir dizi uygunsuz mesaj yatıyor” ifadeleri kullanılmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Aanholt'a piyango! İşte rakam...
Habere Git

Burak Yılmaz örneği

Hollandalı gazeteci Henk Spaan ayrıca, Luis Campos'un gençler yanında transferde tecrübeli isimleri de tercih ettiğini, Lille'e Burak Yılmaz ve Jose Fonte gibi isimleri aldığını, bu futbolcuların bir sonraki satışta kar getirmeyeceğini bilmesine rağmen, takımda büyük başarı yakaladığını aktardı.

Senin için hazırladığımız haberler