Galatasaray'a Mario Hermoso şoku! İtalyan devine gidiyor...

01.09.2024 - 00:57 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 01:03

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu olan Mario Hermoso, İtalyan devi Roma ile anlaşma sağladı. Detaylar.

Galatasaray'a Mario Hermoso şoku! İtalyan devine gidiyor...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig devlerinden Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Stoper mevkiisi için Atletico Madrid'den ayrılan ve serbest statüsünde yer alan Mario Hermoso'yu kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılı takıma kötü haber geldi.

Roma'ya transfer oluyor

Dünyaca ünlü spor muhabiri Di Marzio'nun haberine göre Roma, serbest statüsünde yer alan Mario Hermoso'yu kadrosuna kattı. İtalyan devi, İspanyol oyuncu ile 3 yıllık sözleşme şartlarında anlaşma sağladı. Hermoso'nun yarın Roma'ya gidip resmi imzayı atması bekleniyor.

Uçuş programı oluşturuldu ama...

Ertan Süzgün'ün haberine göre Galatasaray, yarın Nice (Jakobs), İspanya (Hermoso) için uçuş programı oluşturmuştu.. İddiaya göre Galatasaray’ın teklifi 5.3 milyon Euro seviyelerinde. Roma ise 3 milyon Euro teklif etti. 29 yaşındaki İspanyol stoperin tercihi ise İtalya oldu.

Atletico Madrid ile 174 maça çıktı

Real Madrid altyapısında yetişen ve daha sonra Espanyol'a transfer olan Mario Hermoso, 2019-2020 sezonunda 25 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile Atletico Madrid'in yolunu tuttu. 174 maça çıkan Hermoso, bu karşılaşmalarda 10 kez rakip fileleri havalandırdı ve 6 kez arkadaşlarına asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler