Galatasaray'a mı geliyor? Kenan Koçak konuştu!

13.08.2017 - 18:26 | Son Güncellenme: 13.08.2017 - 18:26

AJANSSPOR DIŞ HABER  - Almanya’da Bundesliga 2 takımlarından SV Sandhausen’i çalıştıran ve yakın zamanda adı Galatasaray ile anılan genç teknik adam Kenan Koçak, Alman basınına bir röportaj verdi.

Galatasaray’da Hırvat teknik adam Igor Tudor’un ekibine katılacağı iddia edilen 36 yaşındaki Koçak, sarı-kırmızılı ekiple adının anıldığını bildiğini ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

"Teklif gelirse yetkililerle görüşüp değerlendirme yapmam gerekir"

Koçak yaptığı açıklamada, ”Böyle üst düzey bir kulüple adımın anılması sevindirici. Spekülasyon oluşturmak istemiyorum ama Türkiye’de çıkan haberleri takip ediyorum. Galatasaray dünyanın her yerinde bilinen bir kulüp. Teklif gelirse yetkililerle görüşüp bir değerlendirme yapmam gerekir.”

Sandhausen ile  Galatasaray arasındaki farkın hatırlatılması üzerine Koçak, “İki kulüp arasında fark var. Bu tip bir görev için kendimi hazır hissediyorum” dedi.

Yurt dışı için bir hamle düşünüp düşünmediği sorusuna da Koçak, ”Evet, neden olmasın. Şu anda bu konuda bir endişem yok. Şu anda bir şey tahmin etmek zor. Sandhausen ile sözleşme uzatmak istiyor muyum? Olabilir. Niye olmasın.“  yorumunda bulundu.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler