Galatasaray’a müjde: PSV’nin 3 yıldızı yok!

19.07.2021 - 16:58 | Son Güncellenme: 20.07.2021 - 16:17

Galatasaray haberleri… PSV Eindhoven’ın yıldız oyuncularından Denzel Dumfries, Donyell Malen ve Mohammed Ihattaren, Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Galatasaray maçında yok.

Galatasaray’a müjde: PSV’nin 3 yıldızı yok!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

 

Galatasaray ile PSV Eindhoven arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşmasına doğru Hollanda’dan önemli bir haber geldi. Sarı-kırmızılıların rakibinde üç futbolcunun maça yetişmeyeceği bilgisine ulaşıldı.

Tatillerini uzattılar

Ülkelerinin milli takım formasını giyen iki Hollandalı yıldızın Galatasaray maçlarında görev alıp almayacaklarına dair çeşitli haberler çıktı. Voetbal International'ın son haberine göre, Malen ve Dumfries tatillerini uzattılar. Takımın diğer futbolcusu Mohammed Ihattaren'in durumu da belirsizliğini koruyordu.

PSV Eindhoven ikiliye izin verdi

İki oyuncunun da ilk antrenmanları adına bugün takımla görüşmeleri bekleniyordu. Ancak Hollanda’dan son gelen bilgiler doğrultusunda, PSV’nin transferde de gözde olan ikilisi bir süre daha takıma katılmayacak.

Rövanşta da oynamaları zor

21 Temmuz Çarşamba günü oynanacak PSV Eindgoven-Galatasaray maçından bir gün sonra takıma dönecekleri belirtilen Malen ile Dumfries’in, 28 Temmuz'da İstanbul’da oynanacak rövanşta da kadroya alınmama ihtimali var. 

PSV ikisini de satmayı planlıyor

PSV Eindhoven, Avrupa'nın birçok önemli takımının peşinde olduğu ikiliyi sezon öncesi satmayı planlıyor. Hollanda ekibi, iki oyuncunun transferini Şampiyonlar Ligi mücadeleleri başlamadan önce resmiyete kavuşturma amacında. 

Malen ve Dumfries yok, Ihattaren yedek!

Hollandalı gazeteci Serap Torremans’ın aktardığı bilgilere göre, Donyell Malen ve Denzel Dumfries yarınki maçta oynamayacak. Bu 2 oyuncuların izinlerinden dönmedikleri ve 22 Temmuz’a kadar çalışmalara katılmayacağı ifade edildi. Takımın yıldız isimlerinden Mohammed Ihattaren ise yedek olacak.

 

Senin için hazırladığımız haberler