Galatasaray'a Nagatomo müjdesi! FFP Inter'i zorluyor...

19.06.2018 - 14:48 | Son Güncellenme: 20.06.2018 - 00:02

Galatasaray devre arasında Inter'den kiraladığı sol bek Nagatomo'yu transfer edecek mi? Nagatomo Galatasaray'a mı gelecek? İşte detaylar...

Galatasaray'a Nagatomo müjdesi! FFP Inter'i zorluyor...

Galatasaray, Yuto Nagatomo transferi için sabırlı bekleyişinin sonucunu alıyor. 

Ajansspor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye Inter Milan ay sonuna kadar kadrosunda düşünmediği bazı oyuncuları elden çıkarmak zorunda.

FFP Inter'i zorluyor

İtalyan kulübü UEFA ile yaptığı mali fair play anlaşması çerçevesinde 30 Haziran'a kadar bazı oyuncuların satışını gerçekleştirmek zorunda. Juventus'tan Asamoah'ı alan Inter, Nagatomo'nun gidişine kapı araladı; ancak Galatasaray, şu ana kadar İtalyanlarla yaptığı görüşmede parasal konularda anlaşamamıştı.

Transferin gerçekleşmesi bekleniyor

Sarı kırmızılıların bu konuda sabırla beklemesini sağlayan etken ise Inter'in ay sonuna kadar satış zorunluluğu.

Japon futbolcunun tüm haklarıyla Galatasaray'a transferinin iki hafta içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. 

İspanya'dan Real Betis de Nagatomo'ya talip; ancak tecrübeli sol bek Galatasaray'da oynamak istiyor.

Nagatomo transfer söylentilerine yanıt vermişti

Transfer iddialarına yanıt veren Japon futbolcu Yuto Nagatomo, “Galatasaray’ın transferim için anlaştığı haberlerini görüyorum, sonra anlaşmadıklarını. O yüzden şu anda her şey benim için yeni. Görüşmelere ben dahil değilim, bu Galatasaray’ın işi. Şu anda sadece tek bir maça konsantre olmuş durumdayım. Dünya Kupası’ndayız ve önemli olan da bu” ifadelerini kullandı.

Performansı ile Galatasaray taraftarını büyüledi

2011 yılında transfer olduğu Inter'de 7 sene forma giyen Japon futbolcu bu sezon İtalyan ekibinde 13 maça çıktı ve gol ya da asist katkısı yapamadı.

Devre arasında Fatih Terim'in Galatasaray'a transferine onay verdiği Nagatomo, sarı-kırmızılı forma ile 15 lig maçına çıkarken 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler