Galatasaray’a Olimpiyat şampiyonu pasör çaprazı Jean Patry ile anlaştı

Özgür Koç
18.03.2024 - 12:01 | Son Güncellenme: 18.03.2024 - 12:11

Transfer çalışmalarını sürdüren AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta, Fransız pasör çaprazı Jean Patry ile anlaşma sağladı.

Galatasaray’a Olimpiyat şampiyonu pasör çaprazı Jean Patry ile anlaştı

AJANSSPOR - HABER

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta, gelecek sezonun kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Jean Patry ile anlaşma sağlandı

Voleybolunsesi'nin haberine göre; ligde normal sezonu ilk 4’te bitirmeyi garantileyerek play-off oynama hakkı elde eden sarı-kırmızılılar, son olarak Jastrzębski Węgiel forması giyen Fransız pasör çaprazı Jean Patry ile 2024-2025 sezonu için anlaşma sağladı.

Fransa’da Centre national de Volley-ball ve Montpellier UC formaları giydikten sonra İtalya Ligi’ne transfer olarak sırasıyla Top Volley Cisterna, Allianz Milano takımlarında oynayan 1996 doğumlu ve 207 cm. boyundaki oyuncu; yeni sezonda ilk kez AXA Sigorta Efeler Ligi’ne adım atarak Galatasaray HDI Sigorta’nın başarısı için mücadele edecek.

Tokyo olimpiyatlarında altın madalya kazandı

Fransa Erkek Milli Takımı ile 2020 Tokyo Olimpiyatları ve 2022 FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde (VNL) şampiyonluk yaşayarak VNL’de Rüya Takım’a seçilip “En İyi Pasör Çaprazı” ödülüne layık görülen Patry’nin kulüp kariyerinde ise Challenge Kupası altın madalyasının yanı sıra Polonya Kupası ve Polonya Süper Kupası ikincilikleri bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler