Galatasaray'a piyango, Fatih Terim'in eski takımından vurdu!

26.08.2024 - 19:42 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 08:19

Transfer haberi: Galatasaray'da takımdan gönderilmek istenen Sergio Oliveira'ya Fatih Terim'in eski takımı talip oldu. Oliveira ile anlaşma sağlandı. Detaylar...

Galatasaray'a piyango, Fatih Terim'in eski takımından vurdu!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, iki sezon önce kadrosuna kattığı Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ile yollarını ayırmak istiyor. Sarı-Kırmızılılara müjde Fatih Terim'in eski takımından geldi.

Sergio Oliveira ile anlaşma tamam

Yunanistan basınından Sport 24'te yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in de çalıştırdığı Panathinaikos, Galatasaray'da gözden çıkartılan Sergio Oliveira'yı kadrosuna katmak istiyor. Yunan ekibinin, Portekizli futbolcuyla anlaşmaya vardığı belirtildi.

Galatasaray ile görüşmeler devam ediyor

Haber detayında Sergio Oliveira ile her konuda anlaşma sağlandığı kaydedilirken, Galatasaray ile görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Yeşil-Beyazlıların, Oliveira'ya ilgisinin yeni olmadığı ve girişimlerin birkaç haftadır sürdüğü belirtildi.

Daha önce de forma giydi

Sergio Oliveira, daha çnce PAOK formasıyla Yunanistan'da mücadele etti. 2018-2019 sezonunda kiralık olarak Yunan ekibinin formasını terleten 32 yaşındaki futbolcu, 15 maçta sahaya çıktı ve 3 gol kaydetti.

Porto'dan transfer edildi

2022-2023 sezonunda Porto'dan Galatasaray'a 3 milyon Euro karşılığında transfer olan Sergio Oliveira ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

3 kez kupa sevinci yaşadı

Geride kalan iki sezonda Sarı-Kırmızılılar ile 2 kez Süper Lig'de şampiyonluğa Oliveira, 1 kez de Süper Kupa sevinci yaşadı.

58 maçta forma giydi

Geride kalan iki sezonda 58 maçta forma giyen Sergio Oliveira, 6 kez ağları havalandırırken 7 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler