Galatasaray'a Premier Lig'den transfer!

19.04.2019 - 11:41 | Son Güncellenme: 19.04.2019 - 14:41

Galatasaray'a Premier Lig'den transfer!

Galatasaray, Badou Ndiaye konusunda bir belirsizlik yaşıyor. Sarı-kırmızılılar, Ndiaye’nin kalmasını istese de her ihtimale karşılık oyuncunun alternatifini bulmak için harekete geçti. İddiaya göre; Galatasaray, Leicester City forması giyen Mendy ile ilgileniyor. Mendy Galatasaray’a transfer oluyor mu? İşte transfer girişimiyle ilgili detaylar…

Galatasaray, Premier Lig'den transfer için harekete geçti

Teknik direktör Fatih Terim'in raporları doğrultusunda çalışmalarına hız veren sarı kırmızılılar, gündemine sürpriz bir ismi aldı. Aslan transferde gözünü Premier Lig'in dinamosuna dikti.

Transfer çalışmaları başladı

Buna göre orta sahada iki yönlü oynayacak bir ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'da çalışmalar şimdiden başladı.

Fatih Terim de olumlu rapor verdi

Fatih Terim'in olumlu rapor verdiği yıldız oyuncu için tüm şartlar zorlanacak.

Galatasaray transferde geç kalmak istemiyor

Ndiaye'nin kiralık sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması sebebiyle sarı-kırmızılı kurmaylar bu transferde elini çabuk tutmak istiyor.

Nampalys Mendy, Galatasaray'ın transfer listesinde

Fotomaç'ta yer alan habere göre; bu sezon Leicester City'de 30 maça çıksa da son haftalarda gözden düşen ve çok az süre alan Nampalys Mendy listeye girdi.

Gomis de transferde yardımcı olacak

Cimbom, Leicester'lı Mendy'yi ikna için akrabası Bafe Gomis'i devreye sokacak.

Mendy, Leicester'da gözden düştü

Premier Lig'de ilk 24 hafta düzenli şekilde maçlara 11'de başlayan 26 yaşındaki Fransız futbolcu, 25. haftadaki Manchester United karşılaşmasıyla kızağa çekildi. Son 9 haftada kulübeden gelerek çok az süre alan Mendy'nin gözden düştüğü belirtiliyor.

Mendy de transfere sıcak bakabilir

Leicester ile kontratı Haziran 2020'de sona erecek futbolcunun Gomis ile akraba olması da dikkat çekiyor. Mendy'nin de forma giyebileceği bir takımda oynamaya sıcak bakabileceği ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler