Galatasaray'a Rafa Silva transferinde şok! 3 yıllığına anlaştı

İsa Kethüda
11.06.2024 - 09:44 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 09:54

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın kadrosuna katmaya çalıştığı Portekizli yıldız Rafa Silva'nın yeni takımı belli oldu. Detaylar.

Galatasaray'a Rafa Silva transferinde şok! 3 yıllığına anlaştı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü Portekizli yıldız Rafa Silva, geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Rafa Silva, Al-Shabab ile anlaştı

Arriyadiyah sitesinde yer alan habere göre; Benfica ile sözleşmesi sona eren ve serbest statüde yer alan Rafa Silva'nın, Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Shabab ile 3 yıllığına anlaşmaya vardığı belirtildi.

Tercihi Suudi Arabistan oldu

Haberde, Suudi Arabistan kulübünün, 31 yaşındaki yıldız futbolcu ile birkaç gün önce 3 yıllığına anlaşmaya vardığı ve transferi tamamlamak için de Suudi Arabistan Ligi'nin onayını beklediği ifade edildi. 

Türkiye'den gelen tekliflere sıcak bakmadı

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ancak Portekizli futbolcunun Türkiye'den gelen teklifleri görmezden geldiği ve Al-Shabab'ın teklifini kabul ettiği kaydedildi.

2023-2024 sezonu performansı

Benfica ile 2023-2024 sezonunda 52 karşılaşmaya çıkan Rafa Silva 22 gol ve 15 asistlik performans sergiledi. Portekiz Milli Takımı'nda da oynayan başarılı futbolcu, çıktığı 25 maçta 4 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler