Galatasaray'a Real Madrid'den sol bek

19.03.2021 - 11:41 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 12:07

Son dakika Galatasaray transfer haberleri...Sezon sonunda Marcelo Saracchi ile yola devam etmeyecek olan Galatasaray sol bek pozisyonu için arayışlara başladı. Aslan listesine Real Madrid'in yıldız Marcelo'yı ekledi. Galatasaray - Marcelo transferinde son durum. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'a Real Madrid'den sol bek

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda mücadele veren Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Sarı kırmızılılarla ilgili İspanyol basınından flaş bir iddia gündeme geldi. 

İspanyol basını Real Madrid'de forma şansı bulamadığı için mutsuz olan Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'a bedelsiz olarak gelebileceğini yazdı. 

Inter ve Monaco da nabız yokladı

Haberde Monaco ve Inter'in de Marcelo için nabız yokladığı ancak transferde ilerleme kaydedilmediği aktarıldı.

Skorer'in haberine göre Real Madrid'in Getafe'yi 2-0 yendiği 9 Şubat'tan beri forma giymeyen Marcelo'nun sürekli yedek kaldığı için Real Madrid'den gitmek istediği öğrenildi. 

Öte yandan Real Madrid'le bir yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen Galatasaray'la anlaşılması durumunda Brezilyalı yıldızın bonservisini bedelsiz alarak imza atabileceği vurgulandı.

Real Madrid ile 519 maça çıktı

Fluminense'den 2007 yılında Real Madrid'e transfer olan Marcelo, İspanya'da 519 maça çıktı, 38 gol atıp, 101 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler