"Galatasaray'a Şenol Güneş gelecek desen..."

23.05.2017 - 14:07 | Son Güncellenme: 23.05.2017 - 14:07

"Galatasaray'a Şenol Güneş gelecek desen..."

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Ntv Spor’da spor gündemini değerlendirdi. Demirkol, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın açıklamaları ve Fenerbahçe’deki gelişmelere de değindi. Demirkol’un yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş  gidiyor mu, kalıyor mu?” sorusuna zaten İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, sezon sonu masaya otururuz diyerek cevap erdi. Neden çıkıyor bu konular? Fikret Orman da nereden çıktığını biliyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bırakın şampiyonluğu kutlayalım diyor. Kutlayın tabi ki. Bırakın kimin ne dediğini. Ayrıca bu takımı Şenol Güneş’ten başka birisi kolay kolay oynatamaz.

Şenol Güneş de bu takımı kendisinden başkasının böyle kolay kolay oynatamayacağını düşünüyordur. Ahmet Nur Çebi, Şenol hoca ile %100 devam ediyoruz dedi. Fikret Orman, sezon sonu masaya oturacağız diyor. Burada bir çelişki var. Sen Şenol Güneş yanında olmadan %100 devam ediyoruz dersen Şenol hocanın sigortaları atar.

Şu an Şenol Güneş’in konuşulması gayet doğal. Türk futbol camiasında Arda Turan dahil, en kuvvetli insan Şenol Güneş. Hocanızı ve oyuncularınızı istiyorlarsa bu doğru iş yaptığınızı gösterir. Galatasaraylılara sorsan Şenol Güneş gelecek desen kimse hayır demez.

Fenerbahçe bu sezon 40 bin kişiye oynasa eli ayağı birbirine dolanırdı. Çünkü Fenerbahçe'nin 10 numarası Alper olmaz. Sadece Lens'i koşturan bir takımın teknik direktörü seyirciden şikayet edemez. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler