Galatasaray'a Seri transferinde dişli rakip!

15.01.2021 - 11:15 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 11:20

Galatasaray transfer haberi... Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden Jean Michael Seri ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Transfer gelişmesini İngiliz basını yazdı. Galatasaray'a Seri transferi konusunda hangi kulüp rakip oldu? İşte transfer gelişmesiyle ilgili detaylar...

Galatasaray'a Seri transferinde dişli rakip!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’ın transfer gündemine gelen Jean Michael Seri ilgili bir iddia ortaya atıldı. Seri transferinde Galatasaray’a hangi kulüp rakip oldu? Detaylar ve gelişmeler haberimizde…

Seri ile ilgili transfer gelişmesini İngiliz basını duyurdu

Galatasaray’da forma giydiği süreçte teknik direktör Fatih Terim’in gözdelerinden biri olan Jean Michael Seri ile ilgili transfer gelişmesini İngiliz basını duyurdu.

Benfica, Seri'yi transfer gündemine aldı

Sky Sport’un haberine göre; Galatasaray’ın pazarlıklar yaptığı Seri’ye Portekiz’den Benfica ekibi talip oldu. Benfica, Real Betis’ten William Carvalho transferini bitiremezse rotayı Fulham’da gözden düşen Seri’ye çevirecek.

Fulham'da gözden düştü

Fulham, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu Premier Lig kadrosu dışında tutmuştu. Ancak; Ada ekibi Seri’den gelir elde etmeyi amaçladığı için futbolcu ile yolları ayırmayı planlıyor.

Galatasaray'ın Seri transferinde işi zor

Galatasaray’da geçen sezon kiralık oynayan Fildişili futbolcu, 37 maçta 2 gol atıp 4 asist yapmıştı. Galatasaray ise futbolcunun transferiyle ilgili formül arıyor.

Galatasaray indirim bekliyor

Zira futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle sarı-kırmızılılar satın alma opsiyonuyla kiralama seçeneğini masada tutuyor. Fulham ile orta yolu bulmaya çalışan Galatasaray, indirim bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler