Galatasaray’a Sivas maçı öncesi Saracchi müjdesi

05.03.2021 - 17:12 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 17:15

Galatasaray haberleri… Süper Lig’in 29. haftasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlayacak olan Galatasaray’ın antrenmanında Marcelo Saracchi de takımla çalıştı. İşte detaylar…

Galatasaray’a Sivas maçı öncesi Saracchi müjdesi

AJANSSPOR-HABER

Ankaragücü yenilgisinin yaralarını sarmak isteyen Galatasaray’da Demir Grup Sivasspor maçının mesaisi başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı kırmızılıların, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptığı belirtildi.

Kulüpten paylaşılan açıklamada, Ankaragücü karşısında tam süre görev alan oyuncuların daha sonra yenilenme çalışması yaptığı, diğer futbolcuların ise sınırlı alanda çift kale oyun oynadığı aktarıldı.

Saracchi Sivasspor maçında şans bulabilir

Bu arada sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Marcelo Saracchi de tedavisinin tamamlanmasıyla birlikte takımla çalışmalara başladı. Uruguaylı sol bek, teknik direktör Fatih Terim’in görev vermesi halinde 7 Mart Pazar günü oynanacak Galatasaray-Demir Grup Sivasspor maçında forma giyebilecek. 

Sarı kırmzılılarda Emre Taşdemir'in ise sahaya dönüş çalışmalarına başladığı, bu hafta da forma giyemeyeceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler