Galatasaray ve rakiplerinin Avrupa Ligi'ni kazanma ihtimalleri açıklandı

Feride Kara
09.03.2022 - 19:32 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 20:40

Euro Club Index'in istatistiklerine göre UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden takımların kupayı kazanma ihtimalleri açıklanırken Galatasaray'a %0.1'lik şans verildi

Galatasaray ve rakiplerinin Avrupa Ligi'ni kazanma ihtimalleri açıklandı

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubundan namağlup lider olarak çıkan, deplasmanda kalesinde gol dahi görmeyen Galatasaray yarın gece dünyaca ünlü rakibi Barcelona ile Nou Camp stadyumunda kozlarını paylaşacak.

İşte takımların Avrupa Ligi'ni kazanma ihtimalleri

Euro Club Index sitesinin  istatistiklerine göre UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden takımların kupayı kazanma ihtimalleri açıklandı. Temsilcimiz Galatasaray'a ise 0.1'lik şok bir kazanma ihtimail verildi. İşte takımların kazanma ihtimalleri.

Barcelona: %18

Sevilla: %14.9

Dortmund: %12.4

Lazio: %1.4

Braga: %1

Olimpiakos: %0.9

Kızılyıldız: %0.9

Zagreb: %0.3

Rangers: %0.2

S.Moskova: %0.1

Galatasaray: %0.1

Sheriff: %0

Burak Elmas'tan 1 milyon Euro tur primi

Bu arada Süper Lig'de bu sezon şampiyonluktan erken kopan ve şu an 12.sırada bulunan Galatasaray'da en çok eleştirilen isimlerden biri olan başkan Burak Elmas yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde, takımı UEFA Avrupa Ligi Finali'nde görmek istediğini öğrenildi. Galatasaray'ın Avrupa'da farklı bir futbol oynayacağını düşünen Elmas 1 milyon Euronun üzerinde bir tur primi belirledi. Eğer sarı kırmızılı takım iki maç sonunra güçlü rakibini elemeyi başarırsa futbolcular bu primin sahibi olacak.
 

İlgini Çekebilir
Barça, Galatasaray karşısında 7 eksikle sahada!
Habere Git

Barcelona - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Barcelona - Galatasaray maçı 10 Mart Perşembe günü saat 23:00'te Exxen'den canlı yayınlanacak. Galatasaray ile Barcelona, tarihlerinde 9. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce tamamı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 4 kez aynı grupta yer alan iki takım, ilk kez "Kupa 2"de birbirine rakip oldu. İki takım arasında yapılan 8 maçta Galatasaray 1 kez galip gelirken Barcelona 5 kez sahadan üstün ayrıldı. İki müsabaka ise beraberlikle tamamlandı. Galatasaray'ın attığı 6 gole karşılık Barcelona 14 kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler