Galatasaray'a sol bek müjdesi! Özbek düğmeye bastı!

08.12.2017 - 09:33 | Son Güncellenme: 08.12.2017 - 09:33

Galatasaray'a sol bek müjdesi! Özbek düğmeye bastı!

Galatasaray'ın ocak ayı transfer planı belli oldu. Aslan kadrosunda 2 ismi dahil edecek. 

Ara transfer için start, başkan Dursun Özbek,sportif direktör Cenk Ergün ve teknik direktör Igor Tudor arasındaki görüşmelerden sonra verildi. Galatasaray Kulübü, Yevhen Konolpyanka ve Filipe Luis’i almak üzere harekete geçti.Tudor, Özbek ve Ergün’e, “Sol tarafı güçlendirmeliyiz” dedi
Yapılan değerlendirmelerden sonra iki futbolcunun transferi için görüş birliğine varıldı. İşte o isimler:

Tudor çok istiyor

Galatasaray’ın sol kanat hücumcusu olarak göz bebeği Konoplyanka sezon başında da kiralanmak istenmişti. Tudor bu konudaki onayını, “Ofansta her bölgede oynuyor” diye vermişti.
Schalke’de bu sezon 1 gol 4 asist yapan Ukraynalı oyuncunun kendisi ve kulübüyle görüşmelere başladı.
Sarı kırmızılı kulüp, kiralamak ya da bonservisi ile birlikte transfer etmek üzere 2 ayrı formülü Alman kulübü Schalke 04 ile konuşarak Konoplyanka’yı ocak ayında İstanbul’a getirmek istiyor.

Menajeri İstanbul’a geldi

Galatasaray yönetimi, sol bek gözdesi Asamoah’ın transferini ocak ayında bitiremez ya da “Sezon sonu için” garanti alamazsa Filipe Luis’i kadrosuna katmayı planlıyor. B
rezilyalı savunmacı için görüşmeler başladı. Filipe Luis’in menajeri geçtiğimiz hafta İstanbul’agelirken Galatasaray’da, Atletico Madrid ile görüştü. İspanyol ekibi, 2019 yılına kadar kontratı bulunan oyuncu için 4.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

32 yaşındaki oyuncu için istenen bu rakamı aşağı çekmek amacıyla temaslar sürdürülüyor. Galatasaraylı yöneticiler, bu konuda kısa sürede bir netlik sağlamak amacında. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler