Galatasaray'a stoper adayı: Aymen Abdennour

12.06.2018 - 08:21 | Son Güncellenme: 12.06.2018 - 11:21

Galatasaray'a stoper adayı: Aymen Abdennour
Yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda harekete geçmişti. 
Hem transfer komitesinin belirlediği hem de menacerler aracılığıyla önerilip geçer not alan isimler üzerinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray Yönetimi’nin son olarak gündemine Valencia’nın Tunuslu oyuncusu Aymen Abdennour’u aldığı ortaya çıktı. 
Geçen sezonu Marsilya’da kiralık olarak geçiren, Fransız ekibiyle bir yıllık daha kontratı bulunmasına rağmen İspanya’ya dönüş kararı alan deneyimli oyuncunun, Valencia’nın yeni dörem planlarında yer almaması sonrasında ayrılık planı yaptığı bildirildi.
Kulübü satmak istiyor Daha önce Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan tecrübeli futbolcu için İspanya La Liga ekibi Valencia’dan maliyet raporu isteyen Cim Bom, başarılı futbolcuyu ilk etapta satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. 
İspanya basınında yer alan haberlere göre Valencia’nın ise Abdennour’u satmaya daha sıcak baktığı kaydedildi.

Miranda heyecan yarattı

Serie A ekibi İnter’le Yuto Nagatomo’nun bonservisi konusunda pazarlıklara başlayan Sarı-Kırmızılılar, sürpriz bir karşı teklif almıştı. Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, “Joao Miranda’yı size verelim” önerisi sonrasında düşünmek için süre istemişti.
Konuyu bu hafta içerisinde teknik direktör Fatih Terim’le görüşecek olan Albayrak’ın, konuyu yönetimdeki kurmaylarıyla da görüştüğü kaydedildi. 
Sarı-Kırmızılı kurmayların, bu teklif karşısında büyük heyecan yaşadığı ve yönetim olarak tecrübeli Sambacı’nın transferine yeşil ışık yakıldığı bildirildi.

Hedefteki isim Jason Denayer

Cim Bom, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City’den geçen sezon Jason Denayer’i ikinci kez kiralamıştı. Teknik direktör Fatih Terim’in olumlu raporunun ardından Belçikalı savunmacıyı üçüncü kez kiralamak için harekete geçen Aslan, İngiliz ekibinden beklemediği karşılık aldı. 

Ada devinin yetkililerinin Galatasaray’dan gelen teklife, “Bonservisiyle veririz” cevabını verdiği kaydedildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler