Galatasaray'a Süper Lig'den iki yıldız... Görüşmeler başladı!

Salim Manav
29.04.2021 - 10:07 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 10:11

Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Aslan listesine Göztepe'den Halil Akbunar ve Alpaslan Öztürk'ü ekledi. İşte detaylar...

Galatasaray'a Süper Lig'den iki yıldız... Görüşmeler başladı!

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın yeni sezondaki transfer planlamasında, her ne kadar 'harcama limiti' engeli olmasa da bütçeyi fazla aşmamak. Bunun haricinde Cimbom, ligi bilen oyunculara da yönelecek. Sarı kırmızılıların bu yöndeki hedef isimleri de belli oldu.

Hedef Göztepe'nin 2 yıldızı

A Spor'un haberine göre Galatasaray gözünü Göztepe'nin bu sezon flaş çıkış yapan iki yıldızına dikti.

Cimbom'un hedefinde Halil Akbunar ve Alpaslan Öztürk var.

Halil'de bonservis şartı

Göztepe'nin yıldız oyuncusu Halil Akbunar için Galatasaray'ın makul bir bonservis bedeliyle işi çözmek istediği öğrenildi.

Göztepe cephesinin ise sözleşmesi 2022 yılında bitecek Halil için yüksek olmasa da makul bir ücret talep edeceği belirtildi. Halil Akbunar, bu sezon İzmir ekibiyle çıktığı 37 maçta 10 gol 10 asist kaydetti.

Alpaslan da listede

Aslan'ın Göztepe'de forma giyen ve istediği bir başka isim ise Alpaslan Öztürk.

Terim'in bu sezon stoperde başarılı görüntüsüyle dikkat çeken oyuncuyla anlaşılması için talimat verdiği kaydedildi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek ve serbest konumda yer alacak Alpaslan için belli bir imza parası verileceği öğrenildi.

Terim, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan 1.86 boyundaki futbolcu için sezon sonuna kalmadan transferin sonlandırılmasını istiyor.

Alpaslan, bu sezon İzmir ekibinde çıktığı 17 maçta 2 gol kaydetti.

Orta sahada da oynayabilen Alpaslan, milli takıma da davet edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler