Galatasaray'a teklifler sağdan sağdan geliyor!

Cüneyt Muharremoğlu
06.12.2022 - 13:18 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 13:29

Transfer haberi... Galatasaray'ın sözleşmesini uzatma talebini kabul etmeyen Sacha Boey'e Bundesliga'dan 2, Premier Lig'den 1 takım talip oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'a teklifler sağdan sağdan geliyor!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da sezon başı düşünülmeyen ancak sakatlıklar nedeniyle bulduğu şansı çok iyi değerlendiren Fransız Sacha Boey, sarı kırmızıların vazgecilmezi oldu. Lyon'dan transfer edilen vatandaşı Leo Dubois'yı yedek bırakan Boey için Avrupa'dan 3 takım harekete geçti.

Eintracht Frankfurt ile Wolfsburg Boey'e talip

Foot Mercato'nun haberine göre Galatasaray'ın sözleşme uzatma talebini reddeden 22 yaşındaki Boey'i Bundesliga'dan Eintracht Frankfurt ile Wolfsburg,  ocak ayında kadrosuna katmak istiyor.

Crystal Palace Boey ile ilgileniyor

Haberde, Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın da 22 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği yazıldı. Crystal Palace şu an Antalya'da bulunuyor ve Türkiye'de kamp yapan ilk Premier Lig ekibi unvanını almış durumda.

İlgini Çekebilir
Resmi açıklama: Cristiano Ronaldo, Galatasaray'da oynamak ister
Habere Git

Boey, performansına odaklanıyor

Galatasaray'ın sözleşme uzatmak istediği Sacha Boey, 1 Aralık'ta basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Sözleşme konusuyla ilgilenmiyorum. Görüşmeleri menajerime bırakıyorum. Ben performansıma odaklanıyorum" demişti.

2021'de 4 yıllık sözleşme imzaladı

Fransız futbolcu, 2021'de Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Boey, Rennes takımından transfer edilmişti. Sarı kırmızılar, sezon başında futbolcuyu kadroda düşünmemiş ve kampa götürmemişti. 

Leo Dubois'yı ilk 11'den kesti

Sakatlıklar nedeniyle Sacha Boey, Süper Lig'in ilk maçı olan Antalyaspor karşılaşmasında şans buldu ve gösterdiği performansla Lyon'dan transfer edilen Leo Dubois'yı ilk 11'den kesmeyi başardı. Boey, bu sezon sarı kırmızılı formayla biri Türkiye Kupası olmak üzere toplam 13 maça çıktı, 1 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı iki genç yıldıza sürpriz talip! Villarreal maçında izleyecekler...
Habere Git

Leo Dubois Juventus'a transfer olamadı

Galatasaray'ın devre arasında planı istediği performansı alamadığı Lyon'dan transfer edilen Leo Dubois'yı göndermek yönündeydi. Ancak anlaşma aşamasına gelinen Juventus'ta İtalyan savcının açtığı yolsuzluk davası nedeniyle yönetim istifa etti. Transfer suya düştü.

Galatasaray, Sacha Boey'i satacak mı?

Sarı kırmızılıların sözleşme uzatma teklifini reddeden Boey için istediği rakama çıkılması durumda transfere izin verebilecekleri belirtiliyor. Bu durumda sağda Dubois ile devam edilecek. 

Senin için hazırladığımız haberler