Galatasaray'a Tottenham maçı öncesi sevindirici haber! Kaan Ayhan, Ismail Jakobs...
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
UEFA Avrupa Ligi'nde Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur ile karşılaşacak olan Galatasaray'a sakat oyunculardan sevindirici haber geldi. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Sky Sport Son Dakika Geçti! Fenerbahçe, Bundesliga'nın Yıldızını İstanbul'a Getiriyor

Galatasaray'ın Rafael Leao için yaptığı teklife Milan'dan yanıt geldi

Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Fred takıma veda ediyor! Anlaşma sağlandı, yönetimin tek şartı var

Beşiktaş'ın istifasını KAP'a bildirdiği yöneticiden flaş açıklama: "Ne yazılı, ne sözlü bir istifa dilekçem yok"

Semih Kılıçsoy 357 gün sonra Beşiktaş formasına kavuştu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Sakatlıkları bulunan isimler için seferberlik ilan eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Ismail Jakobs’tan sonra derbi maçta sakatlanan Kaan Ayhan için sağlık ekibinin yoğun bir çalışma içine girdiği belirtildi.
Jakobs’un yetişmesi zor
Milliyet'te yer alan habere göre; Jakobs’un 7 Kasım’da Avrupa Ligi’nde oynanacak olan Tottenham karşılaşmasına yetişmesinin zor olduğu ancak yine de oyuncunun tedaviye vereceği yanıta göre hareket edileceği belirtildi.
Kaan Ayhan'dan müjdeli haber
Beşiktaş karşılaşmasında darbeye bağlı sakatlık yaşayan Kaan Ayhan’ın ise Tottenham karşılaşmasına yetişeceği bildirildi. Aslan, idmanlara bugün başlayacak.