Galatasaray’a Trabzonspor maçı öncesi kötü haber!

19.04.2021 - 17:58 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 20:15

TFF Tahkim Kurulu Galatasaraylı Ryan Donk’un iki maçlık cezasını onadı. Hollandalı futbolcu, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. İşte detaylar...

Galatasaray’a Trabzonspor maçı öncesi kötü haber!

AJANSSPOR-HABER

Tahkim Kurulu, 2 maçtan men cezası alan Galatasaraylı Ryan Donk için yapılan itirazı reddetti. Sarı kırmızılı oyuncu cezasının onanması ile Süper Lig’in 36. haftasında oynanacak Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında görev alamayacak.

Karagümrük maçında oyundan atılımştı

Donk, ligin 34. haftasında oynanan Fatih Karagümrük maçında doğrudan kırmızı kart görerek ihraç edilmişti. Sarı kırmızılı futbolcu cezasının ilk maçını Göztepe karşısında çekmişti.

Hakan Arslan Beşiktaş maçında yok

Tahkim’den bir kötü haber de Demir Grup Sivasspor’a geldi. Kırmızı beyazlıların kaptanlarından Hakan Arslan’ın iki maçlık cezası da onandı.

Konyaspor maçında kırmızı kart gören tecrübeli orta saha oyuncusu, Sivasspor ile Beşiktaş arasında 20 Nisan Salı günü oynanacak Süper Lig karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Tahkim Kurulu ayrıca, Demir Grup Sivasspor idarecisi Erdal Sarılar'a PFDK tarafından verilen 30 gün hak mahrumiyeti ve 35 bin lira para cezasını da onamayı kararlaştırdı.

 

Senin için hazırladığımız haberler