Galatasaray'a transfer cevabı: En az 10 milyon

30.05.2020 - 12:59 | Son Güncellenme: 30.05.2020 - 13:05

Galatasaray'a transfer cevabı: En az 10 milyon

Galatasaray’da devre arasında yeniden kadroya katılan Henry Onyekuru, Cimbom’a ilaç gibi geldi. Geçen sezonki resitalini bıraktığı yerden devam ettiren genç Nijeryalı’nın önünüzdeki yıllarda da Galatasaray forması giymesinin hayalleri kuruluyor.

BURHAN CAN TERZİ-AJANSSPOR ÖZEL

Fakat, Monaco kulübünün bu defa beklentisi hayli yüksek. Geçen sene Everton Kulübüne Onyekuru’nun bonservisi için yaklaşık 14 milyon Euro ödeyen Fransızlar, bu transferden fazla zarar etmek istemiyor. Üstelik Nijeryalı futbolcu iyi bir sezon geçirirken, Onyekuru’yu verdikleri paranın yaklaşık yarı fiyatına bırakmaya hiç niyetleri olmadıklarını, aracılarla Galatasaray’a bildiren Monacolu yetkililer, genç yıldızdan en az 10 milyon beklentisi var.

Fraser yoklaması tuzlu çıktı

Transfer politikasını bonservisi elinde olan oyunculara yönelik kuran Galatasaray’ın radarına giren oyunculardan biri de İskoç Ryan Fraser oldu. İngiliz Bournemouth kulübüyle sezon sonu sözleşmesi sona erecek oyuncu için yoklama yapan sarı-kırmızılılar 26 yaşındaki futbolcunun istediği ücretleri çok yüksek buldu. 

5 milyon civarında imza parası...

5 milyon civarında imza parası beklentisi olan İskoç kanat oyuncusunun senelik maaş beklentisinin de 3 milyon euro civarınsa olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılar şu an için bu ismi rafa kaldırdı.

Transfer savaşını Aslan kazandı

Galatasaray uzun süre önce ön protokol yaptığı Mert Hakan Yandaş’ın ardından Emre Kılınç’ta da mutlu sona ulaştı. Sonradan devreye Fenerbahçe’nin ve sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Emre Belözoğlu girmesine rağmen, Emre Kılınç adaşı olan ağabeyine Galatasaray’a söz verdiğini ve sözünden dönmeyi niyeti olmadığını kibarca iletti. Emre Kılınç, Galatasaray yönetimiyle her konuda anlaştı.

Senin için hazırladığımız haberler