Galatasaray'a transfer olmak için kulübüne rest çekti

07.09.2024 - 12:09 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 12:15

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesindeki Jhon Arias, Sarı-Kırmızılı kulübe transfer olmak için kulübü Fluminense ile gemileri yaktı.

Galatasaray'a transfer olmak için kulübüne rest çekti

AJANSSPOR - HABER

Kanat transferi yapmak isteyen Galatasaray'ın listesinin üst sıralarında yer alan ve 26 yaşındaki Kolombiyalı yıldız Jhon Arias için flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da Arias mesaisi

Galatasaray, Fluminense forması giyen Jhon Arias'ı kadrosuna katmak için uzun süredir girişimlerini sürdürüyor. Arias için 10 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar, Fluminense'nin inadını kıramadı.

Kulübüne rest çekti

Jhon Arias, Galatasaray'ın teklifini kabul etmeye hazır olsa da Brezilya ekibi bonservis teklifini yeterli bulmadı. Arias, Galatasaray'ın ve kendisini isteyen diğer Avrupa kulüplerinin yaptığı tekliflerin reddedilmesinin ardından kulübüne rest çekti.

"Bırakın gideyim"

Milliyet'in Brezilya basınından aktardığı habere göre; Jhon Arias, kulübü Fluminense ile sorun yaşadı. Kulübün Arias'ı bırakmaya yanaşmamasının oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattığı kaydedildi. 26 yaşındaki futbolcunun Fluminense'ye rest çektiği ve "Bırakın gideyim" dediği belirtildi.

Kanat transferi planlanıyor

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılması sebebiyle transfer döneminin son günü olan 13 Eylül'e kadar kanat transferini bitirmek istiyor.

Fluminense performansı

2023-2024 sezonunda Fluminense formasıyla 38 maçta sahaya çıkan Jhon Arias, 10 kez ağları havalandırırken 7 de asist yapmayı başardı.

Sözleşmesi ve piyasa değeri

Sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan 26 yaşındaki kanat oyuncusunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 14 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler