Galatasaray'a transferde Younes Belhanda piyangosu!

02.06.2018 - 08:14 | Son Güncellenme: 02.06.2018 - 08:14

Galatasaray'a transferde Younes Belhanda piyangosu!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele verecek Galatasaray’da forma giyen Younes Belhanda’ya transfer teklifleri olduğu iddia edildi.

Çin ekipleri Belhanda'ya talip oldu

Sarı-kırmızılı ekibe, 8 milyon 750 bin Euro bonservis ile katılan Belhanda’ya iki Çin kulübü;  Guangzhou ve Shanghai Shenhua’nın kancayı taktı.

Faslı futbolcu, Galatasaray’da bir türlü bekleneni veremedi. Fas Milli Takımı’yla Dünya Kupası’na giden 28 yaşındaki futbolcuyla, Guangzhou Evergrande ve Shanghai Shenhua’nın ilgilendiği ifade ediliyor.

Çin’deki en yüksek transfer bütçesine sahip olan bu kulüpler, devre arası transferinde yapacakları takviyelerle zirve yarışına yeniden ortak olmayı hedefliyor.

Dünya Kupası’ndan sonra...

Kulübe maliyeti en yüksek isimlerden biri olan Belhanda’nın transferine Galatasaray cephesi de oldukça sıcak bakıyor. Resmi teklif gelmesi halinde, yıldız futbolcudan bu teklifi değerlendirmesi istenecek.

Galatasaray'da 3 milyon 350 bin Euro kazanıyor

Belhanda’nın transferle ilgili kararını ise Dünya Kupası’ndan sonra vereceği öğrenildi. Faslı futbolcu, Galatasaray’da yılda 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret kazanıyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler