Galatasaray'a transferi için tarih açıkladılar! Hakan Çalhanoğlu...

04.06.2020 - 09:31 | Son Güncellenme: 04.06.2020 - 09:36

Milan forması giyen ve Galatasaraylı olduğunu daha önce açıklayan Hakan Çalhanoğlu ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a mı transfer olacak? Çarpıcı iddia...

Galatasaray'a transferi için tarih açıkladılar! Hakan Çalhanoğlu...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Ligi’nde Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Hakan Çalhanoğlu, Milan’dan ayrılacak mı? Galatasaray’a mı transfer olacak? Gelişmeler ve detaylar haberde…

Galatasaraylı olduğunu saklamıyor

Milan’da oynayan Hakan Çalhanoğlu, Galatasaraylı olduğunu saklamadı ve bir gün sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu'nun transferde yeni adresini yazdılar

Çalhanoğlu ile ilgili ortaya atılan bir iddia dikkat çekti. Todofichajes.com adlı internet sitesi, Hakan Çalhanoğlu - Galatasaray ilişkisini okuyucularına aktardı.

Galatasaray, yaz döneminde Hakan'a imza attıracak

Habere göre; Galatasaray bu yaz milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’na imza attıracak.

Daha önce transfer teklifini reddetti

Çalhanoğlu’nun Milan’da bazı şüpheleri olduğu, geçtiğimiz Ocak ayında Galatasaray’ın teklifini reddettiği ancak; yeni sezonda Türkiye’ye transfer olmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray için ne demişti?

2021 tarihine kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu, "Galatasaray anlatılmaz, yaşanır. İleride bir gün, neden olmasın? Hedefim, Hagi gibi büyük bir futbolcu olmak. Galatasaray gibi bir kulüpte 10 numaranın, o şanlı formanın gururunu yaşamak” demişti.

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Milan'da kaç gol attı?

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Milan’da 25 maçta 2022 dakika süre aldı ve 5 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Hakan daha önce, Bayer Leverkusen, Hamburg ve Karlsruher formaları da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler