Galatasaray'a Trezeguet şoku!

24.06.2019 - 08:13 | Son Güncellenme: 24.06.2019 - 11:13

Galatasaray'a Trezeguet şoku!

Kasımpaşa, Trezeguet için kapıyı çalan Galatasaray'dan 15 milyon Euro isteyip indirime de gitmeyince, Sarı-Kırmızılılar transferi askıya aldı.

Galatasaray'ın 2 sezondur kadrosuna katmaya çalıştığı Trezeguet için Kasımpaşa’nın inadı kırılmadı.

Mısırlı yıldız için kapıyı 15 milyon eurodan açan Kasımpaşa, 24 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelinde indirime gitmedi.

Teknik Direktör Fatih Terim, başarılı oyuncuyu kadrosunda görmek istese de Kasımpaşa’nın bonservis talebini çok yüksek bulan G.Saray, bekleyip görüşmelere göre hareket etme kararı aldı.

Sarı-Kırmızılılar bu transfer için 6 milyon euroyu gözden çıkardı.

 

MUTLU SON YAKIN

Şampiyonlukta büyük payı olan Onyekuru’yu yeniden kiralamak için Everton ile görüşmelere başlayan G.Saray, önümüzdeki günlerde imzayı attırmayı planlıyor.

Nijeryalı futbolcunun G.Saray’da oynama ısrarı Ada ekibinin inadını kırdı. İmzalar Afrika Kupası sonrası atılacak.

Sarı-Kırmızılılar, Everton’a 2 milyon euro civarında bir kiralama ücreti ödeyecek. 22 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon 14 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

 

 

WAMANGİTUKA İDDİASI

Fransa'da yayın yapan Le Parisien, G. Saray’ın Paris FC’de forma giyen Wamangituka’yı transfer etmek için sıraya giren kulüplerden olduğunu iddia etti. Kongolu golcüyle Liverpool, Benfica ve G.Saray’ın da ilgilenmeye başladığını duyurdu. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler