Galatasaray'da transfer gelişmesi! Yunus Akgün ve Seferovic gidiyor

Cüneyt Muharremoğlu
11.11.2022 - 09:09 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 09:15

Galatasaray'da isteneni veremeyen santrafor Haris Seferovic ile kanat oyuncusu Yunus Akgün ile yollar ayrılıyor. Yunus Akgün'e Reims takımı talip oldu.

Galatasaray'da transfer gelişmesi! Yunus Akgün ve Seferovic gidiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da ilk yarıda hayal kırıklığı yaratan İsviçreli santrafor Haris Seferovic ve kanat oyuncusu Yunus Akgün, kulübe veda etmeye hazırlanıyor. İki oyuncunun ocak ayı transfer döneminde kulüpten ayrılacağı belirtiliyor.

Yunus Akgün'un maaşına zam yapılmadı

Hürriyet'in haberine göre geçen sezon Adana Demirspor'da çok iyi bir sezon geçiren kanat oyuncusu Yunus Akgün, Galatasaray'da bekleneni veremedi. Sarı kırmızıların en düşük maaş alan oyuncularından olan Yunus'a yeni sözleşme de önerilmedi. Türkiye Kupası'nda Ofspor karşısında da etkisiz bir oyun ortaya koyan Yunus Akgün'den teknik heyet de memnun değil.

Reims, Yunus Akgün'ü istiyor

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Reims, ilk 11’deki formasını kaptıran ve yedek kalan Yunus Akgün’ü kadrosuna katmak istiyor. Oyuncuya ilgisi olan Reims'ın kış transfer döneminde resmi teklif sunması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Futbol tarihinde bir ilk! Galatasaraylı top toplayıcıya ceza
Habere Git

Yaz transfer döneminde nabız yoklamışlardı

Yaz transfer döneminde de Reims, Yunus Akgün için nabız yoklamış ama Galatasaray, oyuncuyu satmayı düşünmediğini bildirmişti. O dönem yapılan 6 milyon Euro'luk teklife sarı kırmızıl yönetimin bu kez olur verebileceği belirtiliyor.

Yunus Akgün sıcak bakıyor

İlk 11'deki yerini kaybeden Yunus Akgün'ün maaşına zam yapılmamasından dolayı  rahatsız olduğu biliniyor. 22 yaşındaki oyuncunun teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Seferovic mutsuz, bavullarını topluyor

Galatasaray'da sezon başı büyük ümitlerle gelen ancak Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis'in arkasında üçüncü santrafor durumuna düşen Haris Seferovic ayrılık arifesinde bulunan başka bir futbolcu.

İlgini Çekebilir
Büyük iddia: Galatasaray'da cüzdan krizi! En büyük rakip...
Habere Git

Teknik heyet istemiyor 

Teknik heyet, Benfica’dan kiralanan Haris Seferovic'in fizik gücü ve performanısını yeterli bulmuyor. Ofspor ile oynanan Türkiye Kupası'nda gol atmasına karşın sevinmeyen Seferovic'in mutsuz olduğu biliniyor. Kış transfer döneminde oyuncuyla vedalaşılacağı belirtiliyor.

Yunus Akgün'ün Galatasaray performansı

22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon Galatasaray formasıyla 1'i Türkiye Kupası 11 karşılaşmada şans buldu.  Sadece Kasımpaşa maçında 1 asist yapabildi. Geçen sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren Yunus Akgün, 38 maçta 9 gol 17 asistle oynamıştı.

Haris Seferovic'in Galatasaray performansı

Benfica'dan 1 milyon Euro bedelle kiralık olarak Galatasaray'a gelen 30 yaşındaki İsviçreli Haris Seferovic, sarı kırmızılarla 2'si Türkiye Kupası toplam 10 maçta forma giydi.  Oyuncu Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor ve Ofspor ağlarını havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler