Galatasaray'a Vidal transferinde iki rakip!

13.07.2021 - 08:59 | Son Güncellenme: 13.07.2021 - 11:54

Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Arturo Vidal ile ilgili son durumu İtalyan basını yazdı. Vidal'e hangi takımlar talip oldu? İşte detaylar...

Galatasaray'a Vidal transferinde iki rakip!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek Galatasaray'ın Arturo Vidal'i transfer etmek istediği iddia edildi. İtalyan basını, futbolcuya Güney Amerika'dan da teklifler olduğunu yazdı. Detaylar haberde...

Galatasaray, Arturo Vidal'i transfer gündemine aldı

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, transferde sağlam adımlar atmak istiyor. Sarı-kırmızılıların, orta sahaya Arturo Vidal'i transfer etmek istediği ve girişimlerin başladığı öne sürüldü.

Boca Juniors da talip oldu

İtalyan basınından Tuttosport, Galatasaray'ın gündemindeki futbolcuya Boca Juniors'un talip olduğunu ve transfer için futbolcunun menajeriyle temasa geçildiğini yazdı. Maaş bütçelerini yüzde 15 oranında düşürmeyi hedefleyen Inter de futbolcuyu ilk etapta satmak istiyor.

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

Öte yandan Meksika'dan Club America da yine Vidal'in transferini hedefleyen kulüplerden biri durumunda. Futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek.  2014 yılında en yüksek transfer piyasa değeri 45 milyon Euro olan 34 yaşındaki Şilii futbolcuya şu anda 3.5 milyon Euro değer biçiliyor. 

Vidal şu anda tatilde 

Arjantin'in şampiyon olduğu Copa America'da Şili formasıyla Vidal 5 maça çıktı. Şili hatırlanacağı üzere Brezilya'ya 1-0 kaybederek organizasyona çeyrek finalde veda etmişti. Futbolcu şu anda tatil yapıyor. Şili basını da futbolcunun Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakıyor. 

Oynadığı takımlar

Vidal kariyerinde daha önce Barcelona, Bayern Münih, Juventus, Bayer Leverkusen ve Colo Colo'da oynadı. Vidal milli formayla 124 maçta 32 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler