Galatasaray'ın duran top antrenörü Sargon Duran oldu! Kimdir?

Ali Bozkurt
10.10.2022 - 14:54 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 15:07

Süper Lig ekini Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, ekibine yeni bir isim ekledi. Cimbom, duran top antrenörü Sargon Duran ile anlaştı. Kimdir? Detaylar...

Galatasaray'ın duran top antrenörü Sargon Duran oldu! Kimdir?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, ekibine yeni bir isim daha kattı. Buruk, eski Avusturyalı futbolcu ve duran top antrenörü Sargon Duran'ı ekibine kattı. Detaylar...

Duran top antrenörü belli oldu

Galatasaray'ın  eski Kurumsal İletişim Müdürü Reşit Ömer Kükner,  sosyal medya hesabından Sargon Duran, Galatasaray'ın 'Duran top antrenörü' olduğunu duyurdu. Ayrıca Avusturyalı çalıştırıcı bugünkü idmanda yer alırken, taç ve duran top konusunda takıma yardımcı olacak.

Sargon Duran kimdir?

31 Ocak 1987 yılında Avusturya'nın Viyana kentinde dünyaya gelen Sargon Duran, Viyana Futbol Kulübü'nde futbol hayatına başladı. Son olarak ise 2019 yılında 1210 Wien takımı formasıyla futbol kariyerine son vererek antrenörlük kariyerine adım attı.

Wiener Neustadt kulübünde  Gerhard Fellner'in yardımcı antreönürü olarak başladığı antrenörlük kariyerinde ilk kez Wiener Neustadt'ın geçici antrenörlüğüne de geçiş yaptı. 6 maç takımı yöneten Sargon Duran daha sonra takımdan ayrılarak Austria Wien'de yardımcı antrenörlük görevine geçti. Wiener Neustadt kulübüne 2022 yılında teknik direktör olarak geri dönen Sargon Duran, 11 karşılaşmada takımın başında görev aldı.

İlgini Çekebilir
Anlamlı turnuvada şampiyon Galatasaray
Habere Git

Duran top antrenörü

Sosyal medya sitesinde duran top paylaşımları yapan Sargon Duran, kendi sitesini ve Youtube hesabı kurarak Avusturya takımlarının maç analizini yayınladığı dönemler oldu. Daha sonra ise takipçilerinin istediği üzerine ücretsiz şekilde duran top analizleri ve videoları çekerek sosyal medya hesaplarında yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler