Galatasaray'da 10 numara transfer! Okan Buruk'un listesinde ilk sırada

04.08.2024 - 17:09 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 17:24

Süper Kupa'yı Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, transferde flaş bir hamleye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, İngiltere'de gol kralı olan İrlandalı futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da 10 numara transfer! Okan Buruk'un listesinde ilk sırada

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da hazırlıkları sürüyor. Süper Kupa maçında Beşiktaş'a 5 golle mağlup olan sarı-kırmızılılar, transfere yoğunlaştı. İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City forması giyen Gabriel Sara ile anlaşan Cimbom, transferde hız kesmiyor. İşte Galatasaray'ın yeni hamlesi...

Okan Buruk'tan Sammie Szmodics'e transfer kancası

Okan Buruk yönetiminde hem 5'inci yıldızı takmak hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı için geniş bir kadro kurmayı planlayan sarı-kırmızılılar, transferde sürpriz bir ismi gündemine aldı. İngiliz basını, Galatasaray'ın İngiltere Championship ekibi Blackburn Rovers'ta forma giyen İrlandalı futbolcu Sammie Szmodics'i transfer etmek istediğini yazdı.

Galatasaray'ın teklifi yetersiz bulundu

TEAMtalk'ta yer alan habere göre; 28 yaşındaki golcü için sarı-kırmızılılar 12 milyon Sterlin'i gözden çıkardı. Ancak haberde Blackburn'un Sammie Szmodics transferi için yaklaşık 20 milyon Sterin istediği ve bu ücrettin altındaki teklifleri kabul etmeyeceği vurgulandı. Sarı kırmızılı ekibin ise ücreti yükselteceği iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istiyordu, Real Madrid geri çekildi!
Habere Git

Championship'te gol kralı oldu

Sammie Szmodics, 10 numara pozisyonunda oynamasına rağmen skorer kimliği ile dikkat çekiyor. İrlandalı futbolcu, bu sezon Blacburn Rovers formasıyla müthiş bir performans ortaya koyarken, attığı 27 golle İngiltere Championship'te gol kralı oldu.

Szmodics'in performansı

Szmodics, bu sezon toplamda ise 48 resmi maçta 33 kez fileleleri havalandırdı. Yıldız futbolcu, gollerinin yanı sıra 4 de asist yaptı.

Icardi'nin alternatifi Sammie Szmodics

Öte yandan dün akşam oynanan Süper Kupa maçında etkisiz performans sergileyen Mauro Icardi'nin olası ayrılığı için Szmodics transferine önem verildiği öğrenildi. Öyle ki Mauro Icardi'nin Galatasaray'ın 5-0 mağlup olduğu maçta toplamda 6 isabetli pas yaparken bu pasların 5 tanesi santradan gelmişti. Madalya törenine de katılmayan Arjantinli yıldız, Atatürk Olimpiyat stadını menajeri Elio Pino ile birlikte terk etmişti.

İşte Sammie Szmodics'in bilgileri

  • Doğum tarihi/Yaş: 24 Eylül 1995 (28)
  • Doğum yeri: İngiltere / Colchester
  • Uyruk: İrlanda
  • Boy: 1,68 m
  • Mevki: On Numara
  • Yan mevki: Merkez Orta Saha - Forvet Arkası
  • Ayak: Sağ ayak
  • Güncel piyasa değeri: 7 milyon €
  • Transfer geçmişi: Colchester Utd., Braintree, Bristol City, Peterborough, Peterborough, Blackburn
  • Performans: (23/24) 48 maç 33 gol, 4 asist, 4.239 dakika
Senin için hazırladığımız haberler