Galatasaray'da 10 oyuncunun sözleşmesi bitiyor

27.01.2021 - 16:48 | Son Güncellenme: 27.01.2021 - 16:54

Son dakika haberleri... Galatasaray'da sözleşmesi biten oyuncular merak yaratıyor. Peki sarı-kırmızılılarda hangi futbolcular sözleşmeleri bitiyor? İşte detaylar...

Galatasaray'da 10 oyuncunun sözleşmesi bitiyor

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da birçoğu çok önemli olmak üzere tam 10 futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yeni kontrat haberi bekleyenler var.

Sarı-kırmızılı takımda son dönemde özellikle Emre Akbaba ve Younes Belhanda ile yeni sözleşme yapılıp yapılmayacağı konuşuluyor ama devre arası transferleri hariç şu an takımdaki toplam 10 ismin kontratı sezon sonu bitecek.

Soru işaretleri var

Taraftarlar, ağır bir sakatlığın ardından yeniden sahalara dönen kulüp efsanesi Fernando Muslera'yla yeni kontratın ne zaman imzalanacağı merakla bekliyor. Öte yanndan bu sezon da alternatif olacağı düşünülse de yine banko bir futbolcuya dönüşen Ryan Donk'un takımda kalıp kalmayacağı şu an için soru işareti.

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana ortalama performansın üzerine çıkamayan Martin Linnes ile bir başka sağ bek Şener de sözleşmelerine göre son sezonlarını geçiriyor. Öte yandan sol bek alternatifi olarak alınsa da zaman zaman orta sahadaki mücadelesiyle alkış toplayan Ömer Bayram da yeni kontrat bekleyenler arasında. Son dönemdeki çıkışıyla dikkat çeken Emre Taşdemir'in ise takımda kalması bekleniyor. Kiralık olan Etebo ile Saracchi'nin geleceği de belirsiz.

Son sezonundaki futbolcular

Futbolcu - Maaş
Belhanda 3.35
Linnes 1.4
Saracchi 1.350
Donk 515
Emre Akbaba 1.75
Ömer Bayram 400 B
Etebo 675 B
Emre Taşdemir 2.2 (TL)
Muslera 3.575
Şener Özbayraklı 7 TL (TL)*TL ibaresi dışındaki sözleşmeler Euro üzerindedir.

Senin için hazırladığımız haberler