Galatasaray'da 11'e dönüyorlar! Milli aradan sonra...

Ali Bozkurt
19.03.2024 - 09:19 | Son Güncellenme: 19.03.2024 - 09:31

Süper Lig'de lider Galatasaray, kalan 7 maçında tam kadro çıkmaya hazırlanıyor. Cim Bom'da Hakim Ziyech, Davinson Sanchez ve Serge Aurier gibi isimler dönüyor. Detaylar...

Galatasaray'da 11'e dönüyorlar! Milli aradan sonra...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de lider Galatasaray, önünde kalan 7 maçı kazanarak şampiyonluğa ulaşmak isterken milli aradan sonra takıma dönecek isimlerle kadroda değişikliğe gidecek. Cim Bom'da sakatlıkları tamamen geçen yıldız isimler milli aradan sonra 11'e dönüyor. Detaylar...

Sağ bek sevinci

Galatasaray'da Sacha Boey'in rekor bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olmasından hemen sonra kadroya Serge Aurier transfer edildi. Fildişi Sahilli oyuncu Afrika Kupası'nda sakat döndü. Cim Bom'a devre arasında transfer olan tecrübeli oyuncu henüz resmi maçta forma giyemedi.  Saha çalışmalarına başlayan Aurier de yine takımla antrenmanlarda almaya başlıyor. Milli aradan sonra ise forma alması bekleniliyor.

Savunma güçleniyor

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'in sakatlığı geçti. Cim Bom'da milli aradan sonra iki ismin takımla antrenmanlara başlayarak ilk 11'e dönmesi bekleniliyor. Ayrıca sağ bek ve savunmada eksikleri tamamlayan Kaan Ayhan'ın da milli aradan sonra takıma katılacağı iddia edildi.

Milli arada dinlenme fırsatları

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Yine bu aranın sakatlıktan çıkan Abdülkerim Bardakcı ile haftalardır büyük fedakarlık yapan Icardi ve Kaan Ayhan gibi isimlere iyi gelmesi bekleniyor.

Hakim Ziyech 11'e dönüyor

Çaykur Rizespor karşısında oyuna girdikten kısa süre sonra kalitesini hatırlatan Hakim Ziyech, Kasımpaşa maçında süre aldığı bölümde ise tam anlamıyla gözlerin pasını sildi. Afrika Kupası'ndan sakat dönen ancak kısa sürede kendisini toparlayan tecrübeli yıldız, Milli ara sonrasındaki Hatay sınavında ilk 11'e dönmenin planlarını yapıyor.

Galatasaray 4 gün izin yapacak

Galatasaray'da milli ara nedeniyle futbolculara 4 gün izin verildi. Sezon başından bu yana çok bir maç takvimi geçiren oyuncular dinlenme imkanı bulacaklar. Sarı-kırmızılılarda cuma günü Antalya kampı başlayacak. Oyuncuların beraber vakit geçirmesi ve final dönemine tam konsantre girmesi planlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler