Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan Eyüpspor'a kiralandı

08.02.2022 - 14:02 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 16:22

Galatasaray'da üst üste gelen ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Sarı kırmızılılarda Oğulcan Çağlayan satın alma opsiyonuyla Eyüpspor'a kiralandı.

Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan Eyüpspor'a kiralandı

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

2020-2021 sezonun başında sarı kırmızılılara gelişi olay yaratan, transfer süreci Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında mahkemelik olan 25 yaşındaki futbolcu Eyüpspor'a kiralandı.

Kiralama ücreti 100 bin, satın alma opsiyonu 1,5 milyon Euro

Spor Toto 1. Lig'de Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Eyüpspor bu transfer karşılığında Galatasaray'a 100 bin Euro kiralama ücreti ödeyecek. Eflatun sarılılar sezon sonunda Oğulcan'ın bonservisini almak istersen 1,5 milyon Euro ödeyecek. Oğulcan Çağlayan'ın 4 aylık maaşını da  Eyüpspor karşılayacak.

8. ayrılık oldu

Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan devre arasında yolların ayrıldığı 8. oyuncu oldu. Sarı kırmızıların takımdan ayrılan diğer oyuncuları şöyle:

Atalay Babacan - Galatasaray > Ümraniyespor (Sezon sonuna kadar kiralık)
Christian Luyindama - Galatasaray > Taawon (Sezon sonuna kadar kiralık)
DeAndre Yedlin - Galatasaray >  Kulüpsüz
Gustavo Assunção Galatasaray >  Famalicão
Jesse Sekidika - Galatasaray > Eyüpspor (Sezon sonuna kadar kiralık)
Aytaç Kara - Göztepe (Sezon sonuna kadar kiralık)
Mbaye Diagne - (Sözleşmesi feshedildi)

İlgini Çekebilir
Fatih Terim başkanlık peşinde mi? Ofis gerçekleri
Habere Git

29 maçta 4 gol, 1 asist

Milli takımın tüm altyaş kategorilerinde forma giymesine karşın A Milli Takım'a seçilemeyen Oğulcan, Galatasaray'da 29 maça 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

Eyüspor'un Galatasaray'dan 2. transferi

1. Lig ekibi, Oğulcan Çağlayan ile birlikte devre arasında Galatasaray'dan iki futbolcuyu kadrosuna katmış oldu. Eyüpspor, sarı kırmızıların 25 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika'yı da kiralık olarak transfer etmişti.  

Kulüpten açıklama geldi

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ın Eyüpspor'a transferi konusunda açıklama yaptı. Duyuruda, "Profesyonel futbolcumuz Oğulcan Çağlayan'ın satın alma opsiyonlu geçici transferi için Eyüpspor ile 2021-2022 sezonu sonuna dek anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler