Galatasaray'da Aanholt, Alioski ve Kurzawa listede! Hangisi favori?

Eren Tuncay
15.07.2021 - 13:58 | Son Güncellenme: 16.07.2021 - 00:10

Transfer haberleri... Galatasaray'da uzun süredir alternatifler arasında yer alan Patrick van Aanholt ve Alioski'nin dışında Kurzawa'yla temas sürüyor.

Galatasaray'da Aanholt, Alioski ve Kurzawa listede! Hangisi favori?

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da gündem transfer. PSV Eindhoven ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu öncesinde en az bir orta saha ve sol bek transferini sonuçlandırmak isteyen sarı-kırmızılılarda hareketli saatler yaşanıyor.

Bir yanda diğer mevkiler için de çalışmalarını sürdüren Galatasaraylı yetkililerin sol bekten 3 alternatifi var. Patrick Van Aanholt ve Ezgian Alioski uzun süredir alternatifler arasındaydı. Sonrasında Cimbom'a sürpriz bir şekilde Layvin Kurzawa önerildi. Cimbom, PSG'nin yıldızı Kurzawa ile hemen temasa geçerken, diğer defterleri de kapatmamıştı.

Florya'nın önceliği Kurzawa

Dün Kurzawa konusunda epey yol kat edildi ancak Galatasaray yönetimi diğer seçenekleri de yeniden masaya yatırdı. Kurzawa, Alioski ve Aanholt konusunda fayda, maliyet, gelecek üçgeninde bir değerlendirilme yapılıp hangisini bu parametrelerde daha önde çıkarsa o isim tercih edilecek. Florya tarafının birinci önceliği ise Kurzawa fakat o olmazsa diğer iki ismin transferi de memnuniyet sağlayacak. 

Rosier Beşiktaş’ı istediği için

Galatasaray’da başkan Burak Elmas’ın, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin ricası sebebiyle Rosier transferinden vazgeçtiği ileri sürülmüştü. Ancak Galatasaraylı yetkililer Rosier için Çebi’nin ya da herhangi birinin ricası üzerine değil oyuncu Beşiktaş’ı istediği için bu transferin gündemlerinde olmadığını ifade ettiler.

Kurzawa'nın aklı Premier Lig'de

Öte yandan Fran sız basınında çıkan bir haber, Galatasaray'ın Kurzawa transferinde işinin kolay olmadığını ortaya koydu. L'Equipe, Laywin Kurzawa'nın, İngiltere Premier Lig'e transfer olmayı hayal ettiğini ve Ağustos sonuna kadar kendisine gelecek teklifleri bekleme kararı aldığını duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler