Galatasaray'da acil toplantı! Kaptanlar takımla görüştü

06.10.2024 - 09:24 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 09:29

Kasımpaşa ve Rigas Skola maçlarında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Galatasaray'da Muslera, Icardi ve Kaan Ayhan Alanyaspor maçı öncesi takımla toplantı yaptı.

Galatasaray'da acil toplantı! Kaptanlar takımla görüştü

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Alanyaspor'u konuk edecek. Ligde Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Sarı-Kırmızılılar, aynı şanssızlığı UEFA Avrupa Ligi'nde de yaşadı. Rigas Skola deplasmanında 2-0 öne geçen Cimbom, maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Kaptanlar takımla toplantı yaptı

Milliyet'te yer alan habere göre bu durumun tekrar etmemesi için düğmeye basan takım kaptanları bir toplantı düzenledi. Takımla bir araya gelen Fernando Muslera, Mauro Icardi ve Kaan Ayhan, konuşma gerçekleştirdi.

"Hocamız değil suçlu biziz ve gerekli dersleri almalıyız"

Takım kaptanları, "Şimdi özeleştiri zamanı. Hocamız değil suçlu biziz ve gerekli dersleri almalıyız. Rakipleri ciddiye almalı ve mücadeleyi bırakmamamız gerekiyor. Biz nasıl iyi bir takım olduğumuzu Fenerbahçe karşısında gösterdik. Üst üste iki yıl şampiyonluk işimizi ciddiye aldığımız için geldi. Toparlanmamız gerekiyor. Herkes kendine gelsin" dedi.

"Artık ayağa kalkma vakti"

Okan Buruk, "Üzüntü verici sonuçlar aldık ama sizlere sonuna kadar güveniyorum. Alanyaspor maçı bizim için bir dönüm karşılaşması. Kazanırsak hem milli araya moralli gireceğiz hem de yeni bir seri için ilk adımı atacağız. Ligde her maç bizim için çok önemli. En ufak konsantrasyon kaybının nelere yol açtığını hep birlikte yaşadık. Bunun bir daha tekrar edeceğini düşünmüyorum. Artık ayağa kalkma vakti" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler