Galatasaray'da Alanyaspor maçı öncesi Feghouli ve Falcao gelişmesi!

18.02.2021 - 15:50 | Son Güncellenme: 18.02.2021 - 15:58

Son dakika spor haberleri... Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı - kırmızılılarda Feghouli ve Falcao ile ilgili de gelişmeler yaşandı. Peki Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte son gelişmeler...

Galatasaray'da Alanyaspor maçı öncesi Feghouli ve Falcao gelişmesi!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor'a konuk olacak Galatasaray’da kamp kadrosu belli olmuş, bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Sofiane Feghouli de kafilede yer almıştı.

 

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda Feghouli’nin takımdan ayrı şekilde kondisyonerler eşliğinde çalıştığı belirtildi.

 

Sarı - kırmızılılardan yapılan antrenman paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

''Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 26. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Sueno Hotels Deluxe Belek’e ait tesislerde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı.

Daha sonra pas oyunları oynandı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sofiane Feghouli, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı sahada özel çalışma yaptı.

Takımımız, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını yarın Sueno Hotels Deluxe Belek tesislerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.''

24 Ocak’taki Malatya deplasmanında sakatlanan Feghouli 4 maçta forma giyemedi. 

 

Falcao da kadroya döndü

Galatasaray'da bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan ve Alanyaspor maçı kadrosunda yer alan Radamel Falcao en son 2 Ocak'taki Antalya maçında forma giymişti. Kolombiyalı futbolcunun artık süre alması bekleniyor.

 

Galatasaray’ın kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Taylan Antalyalı, Henry Onyekuru, Ryan Babel, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Peter Etebo, Martin Linnes, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu, Ömer Bayram, Emre Akbaba, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Mostafa Mohamed, Okan Kocuk, Marcao Teixeira, James Ozornwafor, Emre Kılınç, Bartuğ Elmaz, Arda Turan, Gedson Fernandes, Sofiane Feghouli, Fatih Öztürk.
 

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Alanyaspor  - Galatasaray maçı 20 Şubat Cumartesi saat 19:00'da oynanacak. Karşılaşma, Bein Sports 1 ekranlarından canlı izlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler