Galatasaray'da Arda Turan kilosuyla İspanya’da manşet oldu

11.03.2022 - 10:17 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 10:32

Galatasaray'da Barcelona maçına götürülmeyen tecrübeli futbolcu Arda Turan, uzun yıllar forma giydiği İspanya'da fazla kilolarıyla haber oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da Arda Turan kilosuyla İspanya’da manşet oldu

AJANSSPOR HABER

Kariyerinde Atletico Madrid ve Barcelona'da forma giyen Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan, İspanyol basınında fiziksel durumuyla manşet oldu.

El Mundo Deportivo Gazetesi, 35 yaşındaki Arda Turan'ın İspanya'dan Türkiye'ye dönüşünden bu yana geçen 4 yıllık sürede sadece 82 maçta forma giydiğini dile getirerek, Domenec Torrent'in kararıyla Barcelona maçı İspanya'ya getirilmediğini yazdı.

"Fiziksel görüntüsüyle emekliliğe çok yakın"

Gazete haberinde Arda’nın, Barcelona’dan ayrıldığından bu yana düşüşünün devam ettiği ifade edilirken, "Sezonun geri kalanında oynaması büyük sürpriz olur. Haziran ayı sonunda sözleşmesi bitecek olan 35 yaşındaki futbolcu, Fiziksel görüntüsü ile emekliliği çok yakın görülüyor” diye yazdı.

İlgini Çekebilir
Arda Turan'a Barcelona vizesi yok!
Habere Git

Fatih Terim ile fotoğrafı yardımcı olmadı

Haberde ayrıca, sarı kırmızılı takımda forma şansı bulamayan Arda Turan'ın Galatasaray'ın sezon içinde yollarını ayırdığı Fatih Terim ile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmasının kendisine çok da yardımcı olmadığına değinildi.  

Senin için hazırladığımız haberler