Galatasaray'da ayrılık ateşi yandı! 2 yıldız fotoğraflarda yok...

08.07.2021 - 11:22 | Son Güncellenme: 08.07.2021 - 11:45

Galatasaray'da yeni sezon çekimlerinde Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'nin olmaması dikkati çekti. İki futbolcu takımdan ayrılıyor mu? İşte gelişmeler.

Galatasaray'da ayrılık ateşi yandı! 2 yıldız fotoğraflarda yok...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek Galatasaray'da 2021-22 sezonunda giyilecek formaların tanıtımı için yapılan fotoğraf ve film çekimlerinde bir detay dikkati çekti. Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli neden yok? Detaylar haberde...

Lansman çekimleri Florya'da yapıldı

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray'ın 2021-22 sezonunda giyeceği formaların lansman çekimleri Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Falcao ve Feghouli yok

Sarı kırmızılı kulüp, fotoğraf ve video çekimlerinde kaptan Arda Turan ile birlikte Mustafa Muhamed ve Oğulcan Çağlayan’a yer verirken, takımın uluslararası yıldızları Radamel Falcao’ya ve Sofiane Feghouli bulunmadı. Bu gelişme, iki oyuncunun takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

Geçen sezonki performansları ve maliyetleri

Galatasaray'da geçen sezon Radamel Falcao, Süper Lig ve Avrupa Ligi maçlarında toplam 18 maçta 960 dakika süre aldı ve 9 gol 2 asistlik performans sergiledi. Falcao, Galatasaray'da yıllık 5 milyon Euro net gelir elde ediyor. 

Öte yandan Sofiane Feghouli de geçen sezon sarı-kırmızılı formayla 26 maçta 1441 dakika süre aldı. Cezayirli futbolcu 2 gol atıp 4 asistlik katkı verdi. Takımda maliyeti en yüksek oyunculardan biri olarak dikkati çeken Feghouli'nin de yıllık 3 milyon 850 bin Euro kazanacağı borsaya bildirilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler