Galatasaray'dan Ayrılan Alpaslan Öztürk Eyüpspor'a Transfer Oldu!

Akın Ungan
30.06.2022 - 18:07 | Son Güncellenme: 30.06.2022 - 18:15

Galatasaray'dan ayrılan Alpaslan Öztürk, TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer oldu. Kulüp, Alpaslan Öztürk transferini resmen duyurdu. İşte detaylar.

Galatasaray'dan Ayrılan Alpaslan Öztürk Eyüpspor'a Transfer Oldu!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da forma şansı bulamayan ve ayrılık talep eden Alpaslan Öztürk, TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer oldu. Eyüpspor, transferi resmen açıkladı.

Kulüpten hoş geldin paylaşımı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Eyüpspor’umuza Hoş Geldin Alpaslan Öztürk! Eyüpspor’umuz, Galatasaray'dan tecrübeli stoper Alpaslan Öztürk'ü renklerine bağladı. Alpaslan Öztürk'e hoş geldin diyor, eflatun sarılı formayla başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Geçen sezon da ayrılmak istedi, izin çıkmadı

Geçtiğimiz günlerde Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Alpaslan Öztürk, Sarı-Kırmızılı yönetime daha önce de ayrılmak istediğini ilettiğini söylemişti. Tecrübeli stoper konuyla ilgili, "O zamanın şartları diyelim. Ben isteğimi belirttim yönetime. Onlar nasıl değerlendirdi bilmiyorum ama o zaman izin çıkmadı. Bu sene de zaten geçen seneden bir talebim olduğu için yönetim kırmadı beni, hatta takdir etti bu düşüncemi. Oynamayan futbolcu, mutsuz futbolcudur. O yüzden gidip bu projenin bir parçası olmak istiyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'a transfer olacak mı? Alpaslan Öztürk açıkladı
Habere Git

"Oturduğum yerden para kazanayım demedim"

Alpaslan Öztürk, daha önce Radyospor'a yaptığı açıklamada "Benim oynadığım maçlar belli. Çok güzel performans verdiğim maçlar da oldu. Oynadığım maçlarda birçok kez haftanın kadrosuna da seçildim. O yüzden benim içim çok rahat. Galatasaray formasının ağırlığını bildim. Sadece bu yapı meselesi. Oturduğum yerden para kazanayım demedim hiçbir zaman. İnşallah güzel bir sezon geçiririm." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler